17.5.2022.
Nick Eagleton

Ideas Unlocked

4,96

PREDAVAČ

4,91

SADRŽAJ

4,85

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100%

PREPORUKA RADIONICE

Ukrasili ste Laubu genijalnim idejama…

… i zasigurno odmah naručili nebrojeno puno novih post-it blokića za ured.

Dinamična, interaktivna, zabavna, praktična, naprosto genijalna – epiteta kojima svi možemo opisati radionicu Nicka Eagletona ima puuuuno (kao i post-it papirića na zidovima Laube).

Tko bi rekao da su samo tri jednostavna koraka dovoljna za otključavanje kreativnog potencijala? Razmišljali smo o problemu, dolazili do mnoštva genijalnih, nevjerojatnih i ludih ideja, a potom pitchirali svoju kreaciju. Rezultati govore sami za sebe – postigli smo zero gravity, bili u svemiru, partijali kao Zeus, stvarali simfonije s planetima, igrali metloboj pomoću VR-a i puno više. Probajte to prepričati kolegama!

A kako ne biste prebrzo zaboravili ovo sjajno iskustvo, bacite oko na video i galeriju s fotkama, a Nickovu prezentaciju možete preuzeti ovdje.

 

 

Foto i video: Sara Moritz

O radionici

Mislili ste da pretjerujemo kada kažemo da su HOWtoWOW radionice izrazito interaktivne? Vidjeli ste da se nije radilo o šali na radionici Nicka Eagletona, koju polaznici opisuju divnim riječima poput “brzi tempo”, “visoko interaktivna” i “izvlači potpuni maksimum”.

Nick Eagleton poznato je lice HOWtoWOW akademije, a sada se vratio u još boljoj formi (ako je to uopće bilo moguće). Ovoga smo se puta družili 17. svibnja u Laubi i pričali o sjajnim, unikatnim, lošim i svakakvim drugim idejama! Znamo da ama baš svatko može imati originalnu ideju, no moramo priznati da su originalne, a dobre ideje potpuno druga priča. Što je potrebno da dođemo do prave ideje, neovisno o briefu naučili smo na ovoj dinamičnoj, zabavnoj i interaktivnoj radionici gdje nas je Nick na jednostavan i praktičan način proveo kroz cijeli tijek kreativnog procesa – od određivanja ciljne publike do pitchiranja – kojim smo oslobodili maštu i došli do velikih ideja.

Sve je najbolje u troje, pa je takav bio slučaj i s ovom radionicom:

1) Nick nam je u prvom dijelu radionice pokazao people-first pristup u praksi – uvijek prvo krećemo s ljudima, detektiramo njihov problem i pokazujemo razumijevanje za rješavanje tog problema.

2) Drugi dio radionice otkrio nam je kako kreirati mnoštvo ideja radi razvijanja imaginacije i kreativnosti.

3) Naposljetku nas je Nick pretvorio u mahere osvajanja najviše planine industrije zvane pitch!

 

KOME JE OVA RADIONICA BILA NAMIJENJENA?

Bilo da radite na oglasima, brendovima ili nečemu između, ova je HOWtoWOW radionica bila pravo mjesto za sve kreativne i komunikacijske profesionalce kojima su potrebni kreativni alati i problem-solving mindset za rješavanje bilo kojeg profesionalnog izazova.

O predavaču

Nick Eagleton ima preko 20 godina iskustva u dizajnu i brandingu, a među njegovim klijentima našli su se Shakespeareov Globe i najveći svjetski brend za profesionalne usluge Deloitte.

Jedan posao kojeg bi on sam posebno izdvojio bio je njegov prvi u životu kada je radio kao vodič izložbe i demonstrator eksplozivne kemije… tada je bio poznatiji kao Bubble Man. Ako njega pitate, daleko najbolja titula koju je imao. Sada je direktor nagrađivanog branding studija Saboteur gdje im je misija “Set Brands Free”. Njegov tim dolazi iz cijelog svijeta, a govore čak 10 jezika (iako ne sve istovremeno).

Uz bogatu agencijsku karijeru, Nick je proveo niz godina podučavajući kreativno razmišljanje za D&AD, YCN i Domestiku. U svojim predavanjima i radionicama uvijek stavlja naglasak na stvarne i praktične savjete koji pomažu baš svim profesionalcima da stvaraju bolje ideje i više uživaju u cijelom procesu ideacije – na opće oduševljenje svih sudionika Nickovih radionica.

 

Agenda

17. 5. 2022. (utorak)

10:00 – 10:15

Registracija

10:15 – 11:45

Session 1

11:45 – 12:00

Coffee break

12:00 – 13:30

Session 2

13:30 – 14:30

Lunch break

14:30 – 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o brainstormingu i ideaciji.

Lokacija

Lauba

Prilaz baruna Filipovića 23a, 10000, Zagreb