9.11.2023.
Victoria Rusnac

How to Unlock the Power of AI Tools

4,82

PREDAVAČ

4,74

SADRŽAJ

4,76

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100%

PREPORUKA RADIONICE

Moć AI alata u našim je rukama!

Umjetna je inteligencija stvar sadašnjice i nikako ne smijemo dopustiti da zakasnimo s prvim koracima. Na ovoj smo radionici od iskusne predavačice naučili kako se upoznati s AI alatima i implementirati ih u svojem poslovanju.

Victoria je nabrojala i objasnila najvažnije benefite alata umjetne inteligencije, a s vama ćemo podijeliti ono najbitnije:

  • ušteda vremena – repetitivne i osnovne zadatke možete obavljati uz pomoć alata, a vi se možete više posvetiti važnijim zadacima,
  • ušteda novaca – AI vam može pomoći smanjiti troškove kreiranja novog sadržaja,
  • personalizacija – svi AI alati mogu kreirati personalizirani sadržaj koji je izazvati željenu reakciju od ciljne publike,
  • engagement korisnika – AI vam može pomoći stvoriti sadržaj koji će efikasnije privući korisnike i rezultirati boljom prodajom.

Osim korisnih vježbi na radionici, Victoria je sa sudionicima odlučila podijeliti sve svoje materijale što znači da ovdje možete pronaći veliku knjižnicu najboljih promptova za rad s ChatGPT-jem, prezentaciju s radionice i popis svih alata koji olakšavaju suradnju s ChatGPT-jem. Victoria je također polaznicima naše akademije osigurala besplatan pristup njezinoj edukaciji na Udemy platformi koji možete ostvariti klikom na poveznicu. Učenje nikada ne prestaje!

O radionici

Posvuda slušamo o velikim teorijama što će AI sve promijeniti u biznisu, ali ipak nedostaje hands-on pristupa kojim zaista naučimo koristiti AI alate. Zato smo na HOWtoWOW pozvali Victoriju Rusnac, čija nam je radionica How to Unlock the Power of AI Tools pomogla iskoristiti maksimum umjetne inteligencije za bolje i brže istraživanje, branding i marketing.

Ova se interaktivna radionica temeljila na grupnim i individualnim vježbama koji od nas zahtijevaju kreativnost i snalažljivost. Učili smo od drugih tvrtki, a dotaknuli smo se i ubrzanja osobne produktivnosti i timske efikasnosti. Ako želite još konkretnije, nema problema. Naučili smo kako napisati najbolji prompt, a dobili smo i pristup više od 100 različitih promptova vezanih uz marketing; saznali smo sve o AI alatima za copywriting, dizajn i video sadržaj, ali i onim alatima za optimalizaciju vlastite i timske produktivnosti; smislili smo kampanju za izabrani brend, istraživali briefove klijenata, smišljali plaćene reklame na društvenim mrežama i stvorili smo individualni AI akcijski plan.

Radionica nesumnjivo uključuje razvoj brojnih korisnih vještina koje nemamo često prilike učiti od međunarodnih stručnjaka, a Victoria nas je s radionice pozdravila s novim znanjima koja će nam omogućiti da počnemo primjenjivati AI alate u svojem poslovanju.

 

KOME JE OVA RADIONICA BILA NAMIJENJENA?

Bili vi optimistični ili pesimistični u vezi AI-a i budućnosti kreativnosti, ova je radionica svakako bila za vas. Pozvani su bili svi kreativci, marketingaši i oni koji zaista žele naučiti kako primijeniti AI u svakodnevnom radu.

O predavaču

Victoria ima dugogodišnju karijeru u području umjetne inteligencije koju je započela prije 10 godina u Telecomu. Naravno, u posljednjih je 20 godina radila za velike tvrtke kao što su Nestle, Intuit, Orange i EE, ali to ne znači da je zanemarivala manje tvrtke. Ima ulogu CMO-a u brojnim start-upovima diljem SAD-a i Ujedinjene Kraljevine.

Trenutno se najviše diči svojom pozicijom CMO-a u tvrtki CAROL Bike, a često ju pozivaju da bude predavačica zbog njezine strasti za predavanjem, novim tehnologijama, marketingu i obrazovanju. Victoria je posljednjih godina sama koristila AI alate za copywriting i to ju je inspiriralo da istraži njihovu pravu moć i podijeli svoja saznanja s nama.

 

Agenda

9. 11. 2023. (četvrtak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 11:45

Session 1

11:45 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o korištenju AI alata.

Lokacija

Hotel Zonar

Trg Krešimira Ćosića 9, 10 000 Zagreb