9.11.2023.
Victoria Rusnac

How to Unlock the Power of AI Tools

O radionici

Posvuda slušamo o velikim teorijama što će AI sve promijeniti u biznisu, ali ipak nedostaje hands-on pristupa kojim zaista naučimo koristiti AI alate. Zato smo na HOWtoWOW pozvali Victoriju Rusnac, čija će nam radionica How to Unlock the Power of AI Tools pomoći iskoristiti maksimum umjetne inteligencije za bolje i brže istraživanje, branding i marketing.

Ova se interaktivna radionica temelji na grupnim i individualnim vježbama koji od nas zahtijevaju kreativnost i snalažljivost. Učit ćemo od drugih tvrtki, a dotaknut ćemo se i ubrzanja osobne produktivnosti i timske efikasnosti. Ako želite još konkretnije, nema problema. Naučit ćemo kako napisati najbolji prompt, a dobit ćemo i pristup više od 100 različitih promptova vezanih uz marketing; saznat ćemo sve o AI alatima za copywriting, dizajn i video sadržaj, ali i onim alatima za optimalizaciju vlastite i timske produktivnosti; smislit ćemo kampanju za izabrani brend, istraživati briefove klijenata, smišljati plaćene reklame na društvenim mrežama i stvoriti individualni AI akcijski plan.

Radionica nesumnjivo uključuje razvoj brojnih korisnih vještina koje nemamo često prilike učiti od međunarodnih stručnjaka, a Victoria će nas s radionice pozdraviti s novim znanjima koja će nam omogućiti da počnemo primjenjivati AI alate u svojem poslovanju. Stoga obavezno ponesite svoje laptope i prisjetite se svojih ChatGPT korisničkih podataka jer ovo definitivno nije radionica namijenjena pasivnom slušanju.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Bili vi optimistični ili pesimistični u vezi AI-a i budućnosti kreativnosti, ova je radionica svakako za vas. Pozvani su svi kreativci, marketingaši i oni koji zaista žele naučiti kako primijeniti AI u svakodnevnom radu.

O predavaču

Victoria ima dugogodišnju karijeru u području umjetne inteligencije koju je započela prije 10 godina u Telecomu. Naravno, u posljednjih je 20 godina radila za velike tvrtke kao što su Nestle, Intuit, Orange i EE, ali to ne znači da je zanemarivala manje tvrtke. Ima ulogu CMO-a u brojnim start-upovima diljem SAD-a i Ujedinjene Kraljevine.

Trenutno se najviše diči svojom pozicijom CMO-a u tvrtki CAROL Bike, a često ju pozivaju da bude predavačica zbog njezine strasti za predavanjem, novim tehnologijama, marketingu i obrazovanju. Victoria je posljednjih godina sama koristila AI alate za copywriting i to ju je inspiriralo da istraži njihovu pravu moć i podijeli svoja saznanja s nama.

 

Agenda

9. 11. 2023. (četvrtak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 11:45

Session 1

11:45 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o korištenju AI alata.

Lokacija

Hotel Zonar

Trg Krešimira Ćosića 9, 10 000 Zagreb