16.1.2020.
Mike Coulter

Tiny Habits for Creatives or How to Do Better Things?

4,65

PREDAVAČ

4,35

PREZENTACIJA

4,30

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

95 %

PREPORUKA RADIONICE

Minimalnim promjenama do maksimalnog učinka!

Spontanost i opuštenost bile su glavne karakteristike ove radionice, na kojoj smo saznali da ulaganje samo 30 sekundi svaki dan može proizvesti potpunu promjenu ponašanja. Čak su i ptice na grani pored Algebre pjevušile o tri koraka koja su potrebna za takvu promjenu: okidač ponašanja, ponašanje i slavlje.

Nije sve ostalo samo na teoriji – Mike nam je pripremio i praktične zadatke kojima smo uvježbali navedene korake i osvijestili koliko je zapravo lako implementirati njegovu metodu u privatni, ali i poslovni život.

Pohvalili ste Mikea zbog lako primjenjive i jednostavne metode koja je oduševila polaznike. Mark nam je dao krila, a na nama je da to iskoristimo i poletimo (ali ne dulje od 30 sekundi!).

Prezentaciju s radionice preuzmite ovdje.

A pazite sada! Za prijavu na radionicu najbolje ocijenjenog predavača prošle sezone trebat će vam najviše 30 sekundi. ;)

Vidimo se na sljedećoj HOWtoWOW radionici, 11. 2. u Algebra LAB-u!

 

Foto: Igor Pavlović

O radionici

Dragi naši kreativci, vjerujemo da ste ponekad u blokadi. I Coulter je nekad bio. Zato smo ga doveli na HOWtoWOW kako bi vam pomogao da nižete svježe ideje kao na Fordovoj traci, a sve uz pomoć Tiny Habitsa.

“Tiny Habits for Massive Impact” u najkraćim crtama opisuje fokus ove radionice. Riječ je o revolucionarnom i efikasnom protokolu bihevioralnog dizajna. Ili kako dosadašnji polaznici te metode vole nazvati – sistemu razvijanja sitnih supermoći. One su osmišljene s premisom kako uvođenjem malih promjena i novih navika možemo potaknuti vlastitu produktivnost i napredak, a sve kako bismo do maksimuma iskoristili svoj kreativni potencijal.

Znate da inspiraciju nemate vremena uvijek čekati. Baš smo zato naučili što nam je činiti kako ne bismo ovisili o iščekivanju povremenih naleta kreative dok pogledavamo na sat u strahu od rokova. Svi dijelimo jedan univerzalni problem – kako da budemo bolji u onome što radimo?

Tvrdnja da je potreban minimalno 21 dan za stvaranje nove navike odlazi u anale mitova – Tiny Habits proces je drugačiji. Odmah primjenjiv. Sistematičan i dugoročan. A ako smo sistematični, organizirani i donosimo dobre odluke za sebe, draži smo sebi – a i ljudima iz svog radnog tima.

Kad nismo sputani svojim lošim navikama jer smo ih zamijenili onima koje djeluju, postajemo bolji u svemu što radimo. Otkrivamo svoje dotad neotkrivene talente. Razbijamo kreativne blokade. Čudesa se događaju.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Tiny Habits krojene su za kreativce svih vrsta koji su pod pritiskom i ostale koji žele biti još bolji u onome što rade.

O predavaču

Rijetko se tko može pohvaliti s toliko održanih edukacija za kreativce koliko ih je doktorirao Mike Coulter.

Bio je dugogodišnji kreativni direktor i voditelj edukacija Do Lecturesa, nakon čega je postao ambasador Tiny Habits metode za promjenu ponašanja. Danas je jedan od rijetkih akreditiranih Tiny Habits trenera u UK-u, a jedini je specijaliziran za rad ekskluzivno s kreativcima i inovativnim tvrtkama. Znanje vuče iz vlastita iskustva, od rada u brojnim digitalnim agencijama pa do vođenja vlastita biznisa. Coulter iz prve ruke zna koji su to izazovi u suvremenom poslovanju i kako ih uspješno savladati.

Agenda

16. 1. 2020. (četvrtak)

09:00 – 09:15

Registracija

09:15 – 10:45

Session 1

10:45 – 11:00

Coffee break

11:00 – 12:30

Session 2

12:30 – 13:30

Lunch break

13:30 – 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o implementiranju novih poslovnih navika.

Lokacija

Algebra LAB

Vukasovićeva 1, 10 000 Zagreb