16.1.2020.
Mike Coulter

Tiny Habits for Creatives or How to Do Better Things?

O radionici

Dragi naši kreativci, vjerujemo da ste ponekad u blokadi. I Coulter je nekad bio. Zato ga dovodimo na HOWtoWOW kako bi vam pomogao da nižete svježe ideje kao na Fordovoj traci, a sve uz pomoć Tiny Habitsa.

“Tiny Habits for Massive Impact” u najkraćim crtama opisuje fokus ove radionice. Riječ je o revolucionarnom i efikasnom protokolu bihevioralnog dizajna. Ili kako dosadašnji polaznici te metode vole nazvati – sistemu razvijanja sitnih supermoći. One su osmišljene s premisom kako uvođenjem malih promjena i novih navika možemo potaknuti vlastitu produktivnost i napredak, a sve kako bismo do maksimuma iskoristili svoj kreativni potencijal.

Znate da inspiraciju nemate vremena uvijek čekati. Baš ćemo zato naučiti što nam je činiti kako ne bismo ovisili o iščekivanju povremenih naleta kreative dok pogledavamo na sat u strahu od rokova. Svi dijelimo jedan univerzalni problem – kako da budemo bolji u onome što radimo?

Tvrdnja da je potreban minimalno 21 dan za stvaranje nove navike odlazi u anale mitova – Tiny Habits proces je drugačiji. Odmah primjenjiv. Sistematičan i dugoročan. A ako smo sistematični, organizirani i donosimo dobre odluke za sebe, draži smo sebi – a i ljudima iz svog radnog tima.

Kad nismo sputani svojim lošim navikama jer smo ih zamijenili onima koje djeluju, postajemo bolji u svemu što radimo. Otkrivamo svoje dotad neotkrivene talente. Razbijamo kreativne blokade. Čudesa se događaju. Zato će biti čudo ako se ne pojavite na ovoj HOWtoWOW radionici.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Tiny Habits krojene su za kreativce svih vrsta koji su pod pritiskom i ostale koji žele biti još bolji u onome što rade.

O predavaču

Rijetko se tko može pohvaliti s toliko održanih edukacija za kreativce koliko ih je doktorirao Mike Coulter.

Bio je dugogodišnji kreativni direktor i voditelj edukacija Do Lecturesa, nakon čega je postao ambasador Tiny Habits metode za promjenu ponašanja. Danas je jedan od rijetkih akreditiranih Tiny Habits trenera u UK-u, a jedini je specijaliziran za rad ekskluzivno s kreativcima i inovativnim tvrtkama. Znanje vuče iz vlastita iskustva, od rada u brojnim digitalnim agencijama pa do vođenja vlastita biznisa. Coulter iz prve ruke zna koji su to izazovi u suvremenom poslovanju i kako ih uspješno savladati.

Agenda

16. 1. 2020. (četvrtak)

09:00 – 09:15

Registracija

09:15 – 10:45

Session 1

10:45 – 11:00

Coffee break

11:00 – 12:30

Session 2

12:30 – 13:30

Lunch break

13:30 – 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o implementiranju novih poslovnih navika.

Lokacija

Algebra LAB

Vukasovićeva 1, 10 000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICE PROJEKTA

Jelena Babić i Helena Fuker

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar