16.1.2024.
Sarah Taylor

How to Lead Like a Boss

4,60

PREDAVAČ

4,30

SADRŽAJ

4,30

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

93%

PREPORUKA RADIONICE

Naučili smo kako svojim primjerom voditi tim!

Sarah Taylor nas je svojom zaraznom energijom i vježbama izazvala da kroz networking s kolegama osvijestimo sami sebi koje su nam jače, a koje slabije stvari. Prvi nas je zadatak naveo da ustanemo iz stolaca i na grafički pamtljiv način podijelimo po nama nužne osobine dobrog lidera na tri skupine: Technical/Business Knowledge, Communication i Behaviour.

Ključno je na radionici bilo prepoznati razliku između managementa i leadershipa i kako napraviti taj korak u tranziciji iz managera u lidera. Zaključili smo da treba pronaći savršeni balans između povjerenja i poštovanja kako bismo imali optimalni utjecaj na svoj tim, a istovremeno smo ispisali sve stvari koje trebamo kako bismo se osjećali samopouzdano i uspješno. Sarah nam savjetuje da se ne ustručavamo u svojem poslovanju primijeniti savjete koje smo dobili na radionici i težiti boljem vodstvu.

Sarah Taylor nam je podijelila svoje praktične handoute kojima ćemo se moći vratiti kada smo spremni pokrenuti razgovor o svojim vrlinama i manama, ali vam ovdje ostavljamo i prezentaciju s radionice.

O radionici

Može li svatko postati liderom? Koje su to odlike istinskog lidera? Ako ste se ikada vidjeli u toj ulozi ili već sada radite na menadžerskoj poziciji, došli ste na pravo mjesto. Sarah Taylor, priznata britanska konzultantica, na ovoj nam je HOWtoWOW radionici pomogla da otključamo svoj potencijal i dostignemo zadnji stupanj poslovne tranzicije, uz savjete i znanje o leadershipu koje dosada nismo imali prilike čuti. Zamislimo to kao neku vrstu biznis Pokemon evolucije.

Kada se nađemo u ulozi lidera, početak je apsolutno ključan. Tada ćemo postaviti temelj odnosa s ljudima, načina rada svog tima te naposljetku i poslovnog uspjeha svoje organizacije. Sarah nas je naučila da je prvi korak samosvijest – mogućnost da prepoznamo ono najbolje u sebi te time nahranimo pristup, stav i smjer svog liderstva. Ova visokointeraktivna radionica pomogla nam je prenijeti interno znanje o sebi u day-to-day posao te nas je naučila kako odgovoriti na potrebe svih članova tima, osnažiti proaktivne odnose s klijentima i partnerima, prepoznati utjecaj kulturnih i komercijalnih faktora radi povećanja učinkovitosti te povećati samopouzdanje.

Ova radionica nije bila za one koji planiraju samo sjediti i slušati. Nakon par setova vježbi, svi su sudionici tijekom radionice izradili svoj custom akcijski plan kojim će oblikovati svoj pristup leadershipu, mapirali poslovne odnose, vježbali komunikaciju s klijentima te u praksi naučili kako postati pozitivan primjer za svoj tim.

 

KOME JE OVA RADIONICA BILA NAMIJENJENA?

Bilo da imate ambiciju postati menadžer ili ste već na sličnoj poziciji, ovo je bila nezaobilazna radionica za napredak u karijeri, neovisno o industriji u kojoj radite.

O predavaču

Sarah Taylor je osoba koju zovete kada imate bilo kakav problem. Ona je ona frendica koja će se pojaviti u pola noći kako bi vam dala najbolji savjet na svijetu. Kao personal development & team coach, Sarah pomaže pojedincima i biznisima da postignu svoj apsolutni maksimum.

U njenom bogatom portfoliju pronaći ćete klijente iz ureda Vlade UK-a, biotecha, svijeta financija, medijske i komunikacijske industrije – svima je njima Sarah pomogla da akceleriraju svoje poslovanje prema novoj eri gdje su pojedinci i timovi visoko motivirani zahvaljujući svojim liderima. Njena područja ekspertize uključuju razvijanje leadershipa, učinkovitosti tima, artikulaciju brenda i komunikacije, a sve to dobivate uz dobru dozu zabave i inspiracije!

Sarah je također certificirana za provođenje psihometrijskih mjerenja mentalnih sposobnosti i procesa, čime spaja svoju ljubav prema analitičkom i kreativnom radu. Rekli smo vam da je savršena osoba kada trebate savjet, bilo da se radi o ljubavi ili poslu (ili oboje!).

 

 

Agenda

16.1.2024. (utorak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 12:15

Session 1

12:15 - 12:30

Coffee break

12:30 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o leadershipu.

Lokacija

Urania

Trg Eugena Kvaternika 3/3, 10 000 Zagreb