16.1.2024.
Sarah Taylor

How to Lead Like a Boss

O radionici

Može li svatko postati liderom? Koje su to odlike istinskog lidera? Ako ste se ikada vidjeli u toj ulozi ili već sada radite na menadžerskoj poziciji, došli ste na pravo mjesto. Sarah Taylor, priznata britanska konzultantica, na ovoj će nam HOWtoWOW radionici pomoći da otključamo svoj potencijal i dostignemo zadnji stupanj poslovne tranzicije, uz savjete i znanje o leadershipu koje dosada nismo imali prilike čuti. Zamislimo to kao neku vrstu biznis Pokemon evolucije.

Kada se nađemo u ulozi lidera, početak je apsolutno ključan. Tada ćemo postaviti temelj odnosa s ljudima, načina rada svog tima te naposljetku i poslovnog uspjeha svoje organizacije. Sarah će nas naučiti da je prvi korak samosvijest – mogućnost da prepoznamo ono najbolje u sebi te time nahranimo pristup, stav i smjer svog liderstva. Ova visokointeraktivna radionica pomoći će nam prenijeti interno znanje o sebi u day-to-day posao te nas naučiti kako odgovoriti na potrebe svih članova tima, osnažiti proaktivne odnose s klijentima i partnerima, prepoznati utjecaj kulturnih i komercijalnih faktora radi povećanja učinkovitosti te povećati samopouzdanje.

Ova radionica nije za one koji planiraju samo sjediti i slušati. Nakon par setova vježbi, svi će sudionici tijekom radionice izraditi svoj custom akcijski plan kojim će oblikovati svoj pristup leadershipu, mapirati poslovne odnose, vježbati komunikaciju s klijentima te u praksi naučiti kako postati pozitivan primjer za svoj tim.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Bilo da imate ambiciju postati menadžer ili ste već na sličnoj poziciji, ovo je nezaobilazna radionica za napredak u karijeri, neovisno o industriji u kojoj radite.

O predavaču

Sarah Taylor je osoba koju zovete kada imate bilo kakav problem. Ona je ona frendica koja će se pojaviti u pola noći kako bi vam dala najbolji savjet na svijetu. Kao personal development & team coach, Sarah pomaže pojedincima i biznisima da postignu svoj apsolutni maksimum.

U njenom bogatom portfoliju pronaći ćete klijente iz ureda Vlade UK-a, biotecha, svijeta financija, medijske i komunikacijske industrije – svima je njima Sarah pomogla da akceleriraju svoje poslovanje prema novoj eri gdje su pojedinci i timovi visoko motivirani zahvaljujući svojim liderima. Njena područja ekspertize uključuju razvijanje leadershipa, učinkovitosti tima, artikulaciju brenda i komunikacije, a sve to dobivate uz dobru dozu zabave i inspiracije!

Sarah je također certificirana za provođenje psihometrijskih mjerenja mentalnih sposobnosti i procesa, čime spaja svoju ljubav prema analitičkom i kreativnom radu. Rekli smo vam da je savršena osoba kada trebate savjet, bilo da se radi o ljubavi ili poslu (ili oboje!).

 

 

Agenda

16.1.2024. (utorak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 11:45

Session 1

11:45 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o leadershipu.

Lokacija

Urania

Trg Eugena Kvaternika 3/3, 10 000 Zagreb