BalCannes produljuje prijave do 30. 11. – pokažite regiji zašto ste najbolji!

Prijavite se i pokažite zašto upravo vaši projekti zaslužuju priznanja regije te zlatne, srebrne i brončane nagrade!

Bilo da ste etablirana agencija ili se tek probijate na kreativnoj sceni, BalCannes je natjecanje na kojem možete pokazati i dokazati onima koji vas ne znaju zašto ste vrijedni. Osim što slavi duh ovih prostora i ujedinjava najbolje agencije i oglašivače iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije, natjecanje BalCannes najbolji je dokaz neponovljive kreativnosti i originalnosti koja izlazi iz okvira, ponekada s obzirom na uvjete na tržištu – a najčešće unatoč njima.

Kasni prijavni rok produljen je za deset dana, čak do 30. 11., te se više neće produljivati, stoga ne propustite priliku prijaviti se s izvrsnim projektima na kojima ste radili u prethodne dvije godine! Iskoristite perspektive žirija agencija, oglašivača i strukovnih medija, dokažite da se zaslužujete naći u društvu najboljih i u spektru kategorija poslovnoga djelovanja osvojite zlatne, srebrne i brončane nagrade.

Dvogodišnji kvalifikacijski period obuhvatit će projekte realizirane od 20. kolovoza 2020. do 20. studenog 2022. Na natjecanje se mogu prijaviti cjelovite, integrirane kampanje te pojedinačni, jedinstveni dijelovi unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju iz agencija iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Sve informacije dostupne su na službenim stranicama www.danikomunikacija.com.