Besplatna edukacija za članove HURA-e: Google Privacy Sandbox

U četvrtom izdanju EACA Chatsa iz prve ruke saznajte najnovije informacije o Googleovu Privacy Sandboxu – na webinaru koji će se održati 24. svibnja u 11 sati gostuju predstavnici Google Chrome tima.

Kakva budućnost čeka agencije s obzirom na nova pravila vezana uz oglašavanje i privatnost? Na to će vam pitanje u četvrtom izdanju EACA Chatsa odgovoriti predstavnici tima Google Chromea, koji će govoriti o najnovijim nadogradnjama Googleova Privacy Sandboxa, uključujući novi prijedlog za digitalno oglašavanje na temelju tema (Topics API), novosti o prijedlogu aplikacijskog programskog sučelja FLEDGE te aplikacijskom programskom sučelju za izvješća o pripisivanju (engl. attribution reports).

Webinaru će se potom pridružiti i Googleov agency team s prezentacijom na temu kako se medijske agencije mogu pripremiti za transformacijski pomak u digitalnom oglašavanju. Na samom kraju bit će vremena i za sva vaša potencijalna pitanja.

EACA Chats format je koji uključuje prezentacije, webinare, panele te ležerne razgovore sa stručnjacima, govornicima i industrijskim čelnicima iz cijelog svijeta.

Za članove HURA-e sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice, nakon čega ćete mailom primiti pozivnicu s pojedinostima o događaju.