Besplatni online tečaj o etičnom marketingu i oglašavanju

ICC Akademija predstavlja EMA tečaj i mogućnost međunarodnog certificiranja.

ICC Akademija – digitalna platforma za profesionalno usavršavanje stručnjaka diljem svijeta objavila je pokretanje novog e-tečaja i programa za certificiranje za etični marketing i oglašavanje (Ethical Marketing & Advertising – EMA).

Tečaj se temelji na međunarodno priznatom Kodeksu marketinga i oglašavanja ICC-a i besplatan je. Omogućit će marketinškim stručnjacima i studentima da razviju vještine potrebne za odgovorno oglašavanje proizvoda i izbjegavaju izlaganja njihovih tvrtki reputacijskim rizicima i rizicima neusklađenosti, a uzimajući u obzir utjecaj propisa, etičkih načela i kulturoloških razlika na nacionalnim i međunarodnom tržištu na praksu oglašavanja.

EMA se temelji na desetljećima ekspertize, a namijenjen je marketinškim stručnjacima, agencijama za oglašavanje, samoregulatornim organizacijama i sveučilištima te se nadovezuje na program koji se inicijalno razvio u renomiranoj međunarodnoj poslovnoj školi INSEAD.

E-tečaj, koji je optimiziran za mobilne telefone i tablete, sadrži 37 studija slučaja iz stvarnog života, 55 kvizova i aktivnosti, 68 videozapisa i pojmovnik koji se može pretraživati ​​kako bi se u potpunosti razumjeli temeljni principi globalnih kodeksa oglašavanja koji su primjenjivi u svakoj industriji.

Sastavljen od šest lekcija, ovaj dvosatni interaktivni e-tečaj daje pregled važnosti odgovornog oglašavanja, pokriva osnove ICC-evog kodeksa, objašnjava načela odgovornog oglašavanja koja se odnose na potrošače, društvo i konkurente te pruža uvid u digitalni marketing i oglašavanje.

Za pristup besplatnom tečaju registrirajte se ovdje.

Za stručnjake koji žele pokazati svoje znanje i predanost etičnom marketingu i oglašavanju, ICC-eva Akademija nudi polaganje ispita po cijeni od 200 USD. Uspješni kandidati dobit će Certifikat za etični marketing i oglašavanje ICC-eve Akademije, potpisan od strane glavnog tajnika ICC-a.