Besplatni webinar o neposrednom utjecaju koronavirusa na oglašivačku industriju

IAB Europe Economic Trends Forum organizira besplatni webinar pod vodstvom dr. Daniela Knappa, glavnog ekonomista IAB Europe.

The Economic Trends Forum (ETF) nudi analizu tržišta i uvid u industriju za korporativne članove i mrežu nacionalnih IAB-ova (Interactive Advertising Bureau). Uzimajući u obzir neposredni utjecaj koji COVID-19 ima na oglašivačku industriju i šire gospodarstvo, ETF organizira webinar koji je fokusiran na detaljnu i iscrpnu diskusiju o koronavirusu, koji će se održati 21. travnja u 15:30 sati.

Voditelj webinara Dr. Knapp, glavni ekonomist IAB Europe, prikazat će ekonomske izglede za industriju digitalnog marketinga i oglašavanja na temelju svoje analize tržišnih kretanja i financijskih izvještaja, nakon čega će uslijediti Q&A s publikom. Ovaj webinar je nešto što ne želite propustiti ako radite u oglašivačkoj industriji i želite shvatiti i uvidjeti koje izravne promjene će donijeti COVID-19 i kako će to utjecati na poslovanje u cijelom lancu vrijednosti.

Registrirajte se ovdje da biste osigurali svoje mjesto!

Ususret webinaru pozvani ste ispuniti i kratki upitnik o utjecaju COVID-19 na digitalni marketing i industriju oglašavanja, kojemu možete pristupiti putem sljedeće poveznice: www.surveymonkey.co.uk/r/BWH9M65