Besplatno predavanje IAB-a: Addressability Solutions Roadshow

Saznajte sve o adresiranju i odgovornosti koje IAB Tech Lab preporučuje za razmatranje na tržištu od 2021. i kasnije, od važnosti tehničkih mehanizama za dokazivanje odgovornosti na razini sustava prema preferencijama potrošača do drugih identifikatora pomoću rješenja za adresiranje koja čuvaju privatnost.

U predavanju Addressability Solutions Roadshow naučite kako se kretati kroz gubitak kolačića trećih strana i drugih identifikatora pomoću rješenja za adresiranje koja čuvaju privatnost putem novih industrijskih standarda, a također saznajte više o važnosti tehničkih mehanizama za dokazivanje odgovornosti na razini sustava prema sklonostima potrošača. IAB Tech Lab Addressability Solutions Roadshow zakazan je za četvrtak, 15. travnja u 16:00 sati.

Predavanje će govoriti o nacrtima adresiranja i odgovornosti koje Tech Lab preporučuje za razmatranje na tržištu od 2021. i kasnije. Fokus će biti na:

  • pristupima adresiranju i ulozi platformi za odgovornost i globalnu privatnost,
  • tehničkim detaljima novih inicijativa u znak podrške angažmanu s Partnerstvom za odgovorne adresirane medije (Partnership for Responsible Addressable Media – PRAM),
  • kako vi (kao vođa product leader ili drugi dionik) možete pružiti povratne informacije,
  • što ćete trebati učiniti da biste integrirali ove standarde / rješenja u svoj portfelj.

Sudjelujte u ovoj velikoj promjeni u industriji i naučite kako pripremiti svoju tvrtku za novu normu 2021. godine. Ukoliko želite sudjelovati na predavanju javite se na [email protected] kako bismo vam poslali pristupne podatke.