Bliži se finale: Pripremite se za objavu finalista ovogodišnjega BalCannesa!

Od 8. 2. 2023. svakog radnog dana na Facebooku BalCannesa otkrivat će se novi finalisti među rekordnim brojem prijavljenih projekata ovoga regionalnoga natjecanja – a samo najboljima među njima bit će dodijeljene statue na Danima komunikacija.

Ovogodišnje izdanje regionalnog natjecanja BalCannes ponovno ujedinjava najbolje od najboljih kada je riječ o agencijama i oglašivačima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije te slavi duh ovih prostora. Iz godine u godinu BalCannes nagrađuje kreativnost i originalnost koje opstaju unatoč brojnim izazovima na tržištu. Sve etablirane agencije, kao i one koje se tek probijaju na kreativnoj sceni, još su jednom dobile priliku pokazati na kojim se projektima vrijedno radilo u protekloj godini.

A one koji su se među njima istaknuli i osvojili status finalista imat ćemo priliku gledati već od 8. 2. 2023. na Facebooku BalCannesa, gdje će se od ponedjeljka do petka svakoga dana otkrivati po dva projekta finalista – i tako sve do ožujka! Napominjemo, finalisti će biti objavljivani abecednim poretkom po nazivu projekta, stoga ne propustite novosti i zapratite BalCannes na Facebooku.

Podsjećamo, stručni žiriji oglašivača i agencija već su odabrali najbolje među rekordnim brojem prijavljenih projekata, njih čak više od 180, pri čemu kategorija Social Responsibility bilježi gotovo 25 % prijava. Dok se pripremamo za objavu finalista, žiri stručnjaka iz redova strukovnih medija regije upravo ovih dana odlučuje o nositelju posebne nagrade BalCannes Editor’s Pick Award!

Nositelji te nagrade, kao i najbolji među finalistima objavljenima na Facebooku BalCannesa, zaslužit će nagrade BalCannesa i bit će proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada na novom izdanju Dana komunikacija, koji će se održati u Rovinju od 20. do 23. travnja 2023.