Bruketa&Žinić&Grey zapošljavaju digital dizajnera i digital media performance specialista (m/ž/t)

Agencija Bruketa&Žinić&Grey objavila je natječaje za digital dizajnera (rok 20.1.) i digital media performance specialista (rok 22.1.).

Evo što nude, a što traže:

Što nude

Nude ti rad u opuštenom i ambicioznom multidisciplinarnom timu. Bave se rješavanjem poslovnih i komunikacijskih izazova međunarodnih i domaćih klijenata. Čine to kreativnim rješenjima i proizvodima koji postižu rezultate. Kao dio tima imat ćeš priliku raditi kreativna rješenja u digitalnim medijima kako za velike, tako i za “male” brendove i organizacije te svojim radom doprinijeti idejama o kojima se priča.

Kombiniraju rad iz ureda i od kuće, a pozitivni, raznoliki i kreativni ljudi stvaraju ležernu i neformalnu atmosferu. Nude ti i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih međunarodnih komunikacijskih grupacija.

Što očekuju

Digital dizajner:

Javi se ako imaš minimalno 2 godine iskustva u dizajniranju kreativnih rješenja za digitalne medije. Pod time misle na izradu statičnih i dinamičnih vizuala za digitalne kanale kao što su Google Ads, Facebook, Instagram, Viber i drugi, kao i na izradu HTML animiranih bannera. Super je i ako znaš izraditi dobre vizuale za promotivne materijale, dizajnirati landing pages i kreativne newsletter kampanje. Naravno, u Bruketa&Žinić&Grey nadaju se da znaš koristiti Adobe Creative Cloud alate: Photoshop, Illustrator i Animate HTML5 Canvas, a bonus bodovi idu za After Effects.

Natječaj je otvoren do kraja dana 20. 1, a prijave uz CV i portfolio potrebno je poslati putem e-maila [email protected].

Digital media performance specialist:

Javi se ako imaš barem 2 godine iskustva u području performance marketinga, odnosno u planiranju, upravljanju i optimizaciji Facebook, Google i LinkedIn kampanja. Poželjno je i iskustvo s alatima poput Google Analyticsa, Supermetricsa i Google Data Studia. Osim brojki, cijene se i dobre komunikacijske vještine, sistematičnost i timski duh.

Natječaj je otvoren do kraja dana 22. 1, a prijave je potrebno poslati putem e-maila [email protected].