Članovi HURA-e pozvani na EACA Chats: Kako dobri odnosi donose bolje rezultate?

Europska udruga agencija za tržišno komuniciranje (EACA), čija je članica i HURA sa svojim agencijama, poziva članove na sudjelovanje u novom izdanju EACA Chatsa.

EACA je pozvala stručnjake Kima Walkera i Amy Rodgers da podijele proces i rezultate svojeg istraživanja o korelaciji između učinkovitih rezultata i dobrih odnosa. Pridružite se online 10. svibnja 2023. godine u 10 h i razgovarajte o tome kako odnose u svojem timu možete osnažiti do te mjere da vam pomognu dobiti nagrade.

Kim Walker u svojoj je tridesetogodišnjoj karijeri radio u svjetskim metropolama kao što su Singapur, Hong Kong, New York i Tokio na vodećim pozicijama. Njegov prvi startup nagrađen je nagradom Media Innovator of the Year by AdAge Global, što je rezultiralo pokretanjem Apraisa prije 20 godina.

Amy Rodgers u tvrtki WARC ima glavnu ulogu u vođenju contenta i u industriji marketinga radi već 10 godina. Trenutno joj je fokus na stvaranju contenta koji će pomoći klijentima da maksimaliziraju utjecaj svojih kreativnih ostvarenja.

EACA Chats format je koji uključuje prezentacije, webinare, panele te ležerne razgovore sa stručnjacima, govornicima i industrijskim čelnicima iz cijelog svijeta. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice, nakon čega ćete mailom primiti pozivnicu s pojedinostima o događaju.