Degordian i HubSpot organiziraju event za sve one koji žele da im business raste!

Ako smatrate da u vašem poslovanju ima prostora za poboljšanje radnih rezultata, ovaj će vas event zanimati. Degordian i HubSpot organiziraju event Know-hub: automatizacijom do rasta poslovanja!

Save the date: 28. 9. 2023. u prostorijama Degordiana, na adresi Slavonska 6 u Zagrebu, od 18 h Degordian će vam predstaviti koje korake možete poduzeti kako biste automatizirali procese i unaprijedili poslovanje.

HubSpot Partner Program sustav je tvrtki koje svojim klijentima mogu ponuditi marketing, sales, web dizajn i CRM usluge, a Degordian je HubSpot Partner – jedna od nekoliko hrvatskih tvrtki koje su dio programa. Zajednički su odlučili održati event s ciljem da poduzećima, koja žele povećati svoj rast i optimizirati procese, pokažu kako to mogu učiniti.

Naime, HubSpot je platforma koja pomaže poduzećima unaprijediti procese i aktivnosti kroz svoje funkcionalnosti, a prvenstveno to radi kroz razvijenu sofisticiranu automatizaciju marketinških i prodajnih aktivnosti te CRM-a. Implementacijom procesa kroz HubSpot i njihovom automatizacijom, zaposlenici u tvrtki smanjuju vrijeme potrebno za rad na ponavljajućim zadacima vezanima uz privlačenje novih klijenata, čime se njihova produktivnost može usmjeriti na druge zadatke. Time tvrtka skalira tim i zadatke na kojima radi, što pozitivno utječe na financije, a kao posljedicu tvrtka osjeća rast poslovanja.

Međutim, HubSpot je kompleksan alat. U Degordianu to znaju, budući da već godinama kao HubSpot partner rade upravo u ovom alatu, kako za klijente, tako i za sebe. Stoga, ako vam automatizacija i rast poslovanja zvuče dobro, ali vas brine provedba, dobra je vijest kako su implementacija HubSpot alata, upravljanje inbound kampanjama i HubSpot audit u Degordianovom portfoliu usluga.

Kako funkcionira proces, koji su njegovi benefiti, koje su funkcionalnosti alata, koje su mogućnosti personalizacije, na kojim područjima poslovanje može osjetiti rast – sve su to pitanja na koja ćete moći dobiti odgovor na ovom eventu. Osim Degordianovog Performance Marketing odjela, sudjelovat će i predstavnici HubSpota, te će zajedničkim snagama pomoći svakom poduzeću koje želi ostvariti rast.

Prijavite se, osigurajte svoje mjesto na eventu klikom na link i rezervirajte 28. 9. 2023. za prvi korak prema sljedećem nivou vašeg poslovanja.