Dentsu Creative nova je globalna kreativna agencija koja koristi moć moderne kreativnosti

Stvorena da objedini i ubrza kreativnost u cijelom poslovanju, Dentsu Creative služit će kao jedina dentsu kreativna mreža za rad s klijentima u cijelom svijetu. U Hrvatskoj i diljem jugoistočne Europe, Isobar će postati Dentsu Creative.

Grupa za marketinško komuniciranje, dentsu, stvorila je novu globalnu mrežu koja ujedinjuje kreativne agencije, uključujući DentsuMB i Isobar. Lansiranje je dio strategije čiji je cilj pojednostavljivanje pristupa kreativnim uslugama za sve klijente i širenje kreativnosti u sve što grupa radi. Dentsu Creative mreža spremna je transformirati brandove i poduzeća kroz leću moderne kreativnosti koja isporučuje ideje koje stvaraju kulturu, mijenjaju društvo i investiraju u budućnost.

Predvođena Fredom Levronom, mreža Dentsu Creative sastoji se od 9.000 kreativnih stručnjaka na 46 tržišta, a povezani su s 37.000 stručnjaka za medije i iskustva potrošača diljem dentsu Internationala, te blisko surađuju s dentsu kreativnim timom u Japanu.

U jugoistočnoj Europi, s uredima u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj, Dentsu Creative vodi kreativni direktor Marius Tianu.

Sigurni smo da se klijenti raduju promjeni načina izgradnje brandova. Upravo zato predlažemo veliki pomak u pristupu kreativnosti temeljenom na principima moderne kreativnosti, novom radnom stilu koji favorizira bliske veze s medijima i suradnjom timovima širom svijeta. Novi način rada osmišljen je da ujedini naše ljude i poveže njihovu kreativnost te poboljša sve što radimo za naše klijente, ali i da gradimo uzbudljivu budućnost za sve nas, rekao je Tianu.

Dentsu Creative spaja 120 godina japanskog nasljeđa s bogatim iskustvom izgradnje brandova u modernom medijskom krajoliku. Vjeko Srednoselec, Chief Operating Officer u Hrvatskoj, kaže da će nova agencija koristiti podatke o potrošačima za isporuku ideja koje su dovoljno intrigantne da mogu zaživjeti bilo gdje, dovoljno hrabre da stvaraju nove teritorije na polju kreative i dovoljno vrijedne da povezuju ljude.

Dentsu Creative nudi modernu kreativnu ponudu koja odgovara potrebama klijenata, a naš cilj jest besprijekorno povezati talente koje posjedujemo te stvaramo prave mogućnosti u pravo vrijeme za sve naše klijente, kaže Srednoselec.

Upečatljiv vizualni identitet osmišljen je kao kreativni susret Istoka sa Zapadom, a prikazuje transformativnu moć kreativnosti i način da mreža Dentsu Creative privuče i zadrži najbolje kreativne talente.