Dentsu u Hrvatskoj gradi međunarodni performance marketing hub

Agencija za marketinško komuniciranje dentsu jača svoj tim u Hrvatskoj kako bi postala centar za performance marketing koji djeluje na više europskih tržišta.

Ovoga proljeća dentsu Croatia otvara čak osam radnih mjesta u prvom valu širenja tima, a Chief Operating Officer, Vjeko Srednoselec, zadovoljan je što dentsu u Europi pozitivno gleda na hrvatsku poslovnu klimu.

Zapošljavanje počinje ovoga mjeseca, a pozicije koje su potrebne za tim protežu se od srednje do seniorske razine. Vještine potrebne za performance marketing, poput optimizacije stope konverzije i analize podataka su ključne, a veliki naglasak stavljamo i na znanje stranih jezika. Upravo sada tražimo osobe koje uz engleski jezik imaju i visoku razinu znanja njemačkog jezika, rekao je Srednoselec.

Upravo ovim pothvatom dentsu Croatia potvrđuje prvo mjesto među agencijama prema uspješnosti u Hrvatskoj. Spomenuti tim formiran je 2015. godine i od tada se širi i razvija, a upravo performance marketing postaje jedna od najjačih usluga koje nude iProspect, Carat te dentsu X, medijske agencije iz grupacije dentsu na hrvatskom tržištu.

Znamo kakav učinak kvalitetan performance marketing može imati na izgradnju brandova te kako se ni jedan brand u 2022. ne može izgraditi bez performance marketinga. Svi koji nam se žele pridružiti na ovom uzbudljivom putu mogu pronaći prijave za nova radna mjesta na LinkedInu, kaže Srednoselec koji poziva performance marketing stručnjake da postanu dio uspješnog tima.

Više informacija pronađite na poveznici.