DK Talks u 15 sati: Radila je spajanja vrijedna 200 milijardi eura, a danas nam u 30 minuta otkriva put do uspjeha

Ni kriza nas neće spriječiti da vam dovedemo najbolje svjetske stručnjake, a sada i na poklon – zato danas u točno 15 sati pomoću Facebook livea možete uživati u predavanju savjetnice CEO-a UniCredit Grupe Louise Tingström.

Danas u 15 sati idealno je vrijeme da uzmete kratku pauzu od posla i iskoristite ju itekako produktivno – jer baš se tada na Facebooku Dana komunikacija u sklopu DK Talksa družimo s genijalnom Louise Tingström, savjetnicom za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama te savjetnicom CEO-a UniCredit Grupe!

Više nego ikada svjesni smo činjenice koliko nam je svaka minuta dragocjena, a poslovne situacije promjenjive. Zato je DK Talks format od samo 30 minuta, koji će ovoga puta pružiti priliku da učimo o komuniciranju od stručnjakinje koja je tijekom posljednjih 15 godina radila na spajanjima tvrtki vrijednima više od 200 milijardi eura.

Činjenicu da je 12 godina zaredom rangirana među top 5 svjetskih komunikacijskih savjetnika u području spajanja i akvizicija kompanija Louise Tingström pojašnjava svojim pragmatičnim pristupom usmjerenim na rezultate i postavljanje opipljivih ciljeva koji mogu riješiti svaki problem. Svoje će tajne s menadžerima, PR seniorima i svima zainteresiranima stoga podijeliti na besplatnom predavanju na temu Embracing Change, Creating Opportunities, a potom i u razgovoru s moderatoricom Antonijom Mandić odgovoriti na najintrigantnija pitanja publike.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Kao organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, želimo nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znamo – dijeljenjem znanja – zato je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve. Detalje pronađite na službenoj stranici, a u točno 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.

I bez brige, ako vas kolege budu ometali u praćenju DK Talksa – samo im pošaljite poveznicu. Jamčimo da vas neće ometati sljedećih pola sata!