EACA Međunarodna ljetna škola za akademike

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha ljetne škole u Beču, ove godine Europsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje (EACA) i njezin europski institut za komercijalne komunikacije i obrazovanje (EDCOM) organiziraju drugu „Međunarodnu ljetnu školu za akademike“.

CaptureNakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha ljetne škole u Beču, ove godine Europsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje (EACA) i njezin europski institut za komercijalne komunikacije i obrazovanje (EDCOM) organiziraju drugu „Međunarodnu ljetnu školu za akademike“ koja će se održati u Berlinu od 27. do 29. kolovoza 2014.

Ljetna škola je jedinstvena prilika za sve akademike koji žele naučiti nove vještine u komercijalnoj komunikaciji koje će izravno prenositi na nastavno okruženje te se tako pripremiti za novu školsku godinu.  Sastoji se od tri dana radionica koje će voditi inspirativni i iskusni stručnjaci iz agencija iz cijelog svijeta, a radit će se na uzbudljivim ključnim trendovima u industriji kao i na osobnim komunikacijskim i prezentacijskim vještinama.

Za sve dodatne informacije pregledajte promotivnu brošuru ili posjetite web stranicu projekta:

Brochure Summer School for Academics 2014

www.eacaeducation.eu/PageFromDb.aspx?page=summerschool_academics_2014_registration

Rok za prijavu po cijeni 450 € je 30. svibnja 2014. godine.