Ekskluzivno za članove HURA!-e i klijente: Predavanje Digital Taxation & Advocacy

Predavanje će u 60 minuta pokriti teme kao što su digitalno oporezivanje, dezinformacije, obmanjujuće oglašavanje i političko oglašavanje, a osim što ćete dobiti sve odgovore, moći ćete i postaviti pitanja.

Prethodna godina donijela je mnoge novosti te s tim i nove izazove, a predstoji nam jednako dinamična 2021. Ovo predavanje ukazat će vam kako se pripremiti za predstojeće razdoblje i kako vam HURA! i EACA (Europska udruga društava za tržišno komuniciranje) u tome mogu pomoći.

U ekskluzivnom predavanju Digital Taxation & Advocacy, koje HURA! za članice i klijente organizira u suradnji s EACA-om i koje će se održati u utorak 13. travnja s početkom u 11 h, u 60 minuta saznajte i pitajte sve što vas zanima o politici koja utječe na poslovanje vaše agencije u EU-u, digitalnom porezu, regulaciji i samoregulaciji, transparentnosti, političkom oglašavanju i dezinformacijama.

Pandemija nije zaustavila Europsku uniju u izradi i predlaganju zakona i akata. Čak naprotiv, mnoga pitanja koja su od velikog značaja za agencije postala su još hitnija s obzirom na njihovu digitalnu prirodu i opseg, uključujući dezinformacije, obmanjujuće oglašavanje, političko oglašavanje i digitalno oporezivanje.

Brojni drugi problemi, a iz vrlo jasnih razloga osobito oni vezani uz zdravlje, visoko su na popisu glavnih prioriteta kreatora politike. Navedene teme koje su od visoke važnosti uključuju Europski plan za borbu protiv raka (koji utječe na oglašavanje hrane, alkohola i duhana) i Farm to Fork strategiju, koja se usredotočuje na hranjivu, održivu i cjenovno prihvatljivu hranu i donijet će, između ostalog, obvezno prednje označavanje pakiranja (front-of-pack).

Nina Elzer, Senior Public Affairs Manager u EACA-i, ispričat će vam sve o političkim odlukama i temama koje će promijeniti vaše poslovanje na predavanju koje će se održati u online formatu na platformi Zoom i trajat će 60 minuta, od čega će 45 minuta biti usmjereno na izlaganje, dok će 15 minuta ostati na raspolaganju polaznicima za njihova pitanja i diskusiju.