Eurobest 2019 objavio popis finalista za Innovation Award

Eurobest, festival europske kreativnosti, objavio je popis finalista koji se bore za nagradu u kategoriji Innovation.

Festival kreativnosti Eurobest nagrađuje najkreativnije i najuspješnije marketinške komunikacije, a prvi popis kandidata objavljen je za kategoriju Innovation, na kojem se nalazi sedam kandidata iz pet europskih zemalja (UK, Francuska, Njemačka, Švedska i Izrael).

Mathias Wikström, izvršni kreativni direktor RBK-a i predsjednik žirija u kategoriji Innovation, izjavio je: Još jednom su se kreativne i strastvene inovacije dokazale kao vječne supermoći. Ponosan sam što postoji toliko različitih inicijativa koje se hvataju u koštac s izazovima s kojima se naša industrija suočava. Konkurencija je bila snažna, te mnoge sjajne prijave nisu dospjele na finalni popis. Sada ćemo live žiriranjem odlučiti koji je kandidat najbolji, a ta će odluka biti još teža. Zahvalan sam što imam genijalne ljude sa sobom u žiriju!

Kandidati će se uživo predstaviti žiriju i studentima u School of Communication Arts u Londonu 26. studenog 2019. Ovakav format žiriranja omogućava članovima žirija da bolje razumiju koje su tehnologije, proizvodi i usluge rješavanja problema korištene u prezentiranim radovima.

Dobitnici brončane i srebrne nagrade bit će objavljeni 9. prosinca, a dobitnici zlatne nagrade, Special Awardsa i Grand Prixa objavit će se 12. prosinca. Uz to, Eurobest će objaviti i izvještaj europske kreativnosti, koji sadržava detaljne rang-liste i uvide s ovogodišnjeg izdanja programa nagrada.

Više informacija o festivalu, nagradama i žiriju možete pronaći na službenoj internetskoj stranici festivala www.eurobest.com.