Eurobest Awards 2020: Prijave traju još kratko, inspirirajte se pričom Studija Sonde

Ako se želite natjecati na jednom od najprestižnijih festivala kreativnosti u Europi, to možete učiniti do 22. listopada, što je ujedno završni prijavni rok natjecanja Eurobest Awards 2020.

Kao i svake godine, festival kreativnosti Eurobest dodjeljuje nagrade za kreativno komuniciranje odvažnim i hrabrim projektima koji pomiču granice kreativne industrije u Europi. Ove godine ažurirane su poneke kategorije, a također su objavljena i imena predsjednika žirija koji će odabrati, ocijeniti i nagraditi najbolje kreativne radove iz cijele Europe.

U slučaju da vam nedostaje inspiracije za prijavu, možete se poslužiti pričama dobitnika prošlogodišnjih Eurobest nagrada, među kojima je i HURA-ina agencija članica Studio Sonda. Njihov je projekt “Art directed by nature” nagrađen 2017. srebrnom nagradom u kategoriji dizajna, a njihovu priču možete pročitati na poveznici.

Prijavite svoje radove do 22. listopada kako biste dobili priliku natjecati se za istaknutu nagradu za kreativnost u Europi, a za sve informacija o prijavama posjetite službene internetske stranice Eurobesta.