Eurobest objavio pobjednike!

DDB Worldwide agencijska mreža godine, adam&eve DDB agencija godine, a Grabarz&Partners nezavisna agencija godine.

Na završnoj ceremoniji dodjela nagrada u Londonu, Eurobest je nagradio svoje najkvalitetnije prijave i proslavio najbolje što europska kreativnost nudi.

“Ovogodišnji eurobest pobjednici pokazuju snagu europske kreativnosti. Šest mjeseci nakon Cannes Lions festivala, eurobest daje korisni sažetak kreativnih trendova ove godine, ali i pokazuje što čeka kreativnu komunikacijsku industriju u 2018. Imajući na umu radove koje je žiri pohvalio na festivalu, 2018. se čini kao uzbudljiva godina.”, rekao je Jose Papa, Managing Director Cannes Lions festivala.

Nagradu za agencijsku mrežu godine primio je DDB Worldwide, dok su McCann Worldgroup i havas zauzeli drugo i treće mjesto. Nagradu za agenciju godine primila je adam&eveDDB (UK), a prate ih BETC Paris i agencija &Co. Copenhagen. Agencija Grabarz & Partners iz Hamburga osvojila je nagradu za nezavisnu agenciju godine. Na drugom mjestu je agencija Jung von Matt, također iz Hamburga, a na trećem je agencija N=5 iz Amsterdama.

Zlato u kategoriji Print & Publishing osvojila je New Moment New Ideas Company za rad One Book for Peace.

“Slučajnost je htjela da eurobest ove godine bude u Londonu, gdje smo se zatekli kad su nas pozvali iz ICCO-a da na svečanoj ceremoniji primimo Nagradu za najbolju non-profit kampanju na svijetu.”, rekli su Žarko i Lazar Sakan predsjednici New Moment New Ideas Company.

Više o nagrada i dobitnicima saznajte na linku.