Free Drum Online live event održat će se od 13. do 15. listopada 2021.

Kako razmišljamo o vremenu nakon pandemije Covid-19, vrijeme je da pritisnemo tipku Re:Start i počnemo raditi na boljoj budućnosti, poručuju organizatori Golden Druma. Kako Re:startati budućnost? Hoće li se naš život vratiti u normalu i kako će novo normalno izgledati za našu industriju?

Naš fokus mora biti revidiran; moramo procijeniti stanje stvari, vidjeti što smo naučili tijekom ovih izazovnih vremena i otkriti je li se naš pogled na kreativnost promijenio. Moramo biti iskreni u vezi sa stvarima koje odsad moramo činiti drugačije. Moramo ostati optimistični i spremni još se više približiti svojim klijentima, prilagođavajući se njihovim promjenjivim ciljevima.

Važno je održavati poslovanje agilnim, inovativnim i spremnim na rizik. Za one koji žele ostaviti trag, smjele odluke su pravi put.

Festival Golden Drum želi i dalje nadahnjivati i osnaživati kreativno razmišljanje. Isto tako, žele potaknuti samorefleksiju, kako bismo osigurali da naše novo društvo odgovara našoj novoj stvarnosti.

S novim sloganom Re:Start the Future, Golden Drum usmjerava svoj fokus na svježu kreativnost koja će energizirati nadolazeće generacije – ne zaboravljajući da i dalje pripadamo istoj zajednici, dišući kao jedno.

Više informacija potražite na službenim stranicama.