Gea Kariž: Cilj je platforme priceless.com stvoriti nezaboravno iskustvo i dodatnu vrijednost korisnicima

Zatvorene su prijave za posebno online izdanje HOWtoWOW akademije organizirano u partnerstvu s Mastercardom! Dok nestrpljivo iščekujemo sutrašnju radionicu, odlučili smo porazgovarati s Geom Kariž, voditeljicom marketinga u Mastercardu i otkriti kakve još besplatne sadržaje krije platforma Priceless Cities za svoje korisnike, kako je nastala ideja o cjelogodišnjem poklanjanju neprocjenjivih iskustava, ali i kojem se aspektu HOWtoWOW radionice Time Management or How to Achieve More by Doing Less ona najviše veseli.

Veselimo se što ste partneri posebne edicije HOWtoWOW akademije o time managementu – jer upravo je vrijeme u našim (privatnim, ali i poslovnim) životima itekako neprocjenjivo. Prijave za našu radionicu zatvorene su, ali na platformi Priceless nude se i brojne druge pogodnosti – što biste nam od sadržaja preporučili?

U Mastercardu vjerujemo da povezivanje s neprocjenjivim mogućnostima nikada nije bilo važnije. Stoga na priceless.com možete pronaći za svakog po nešto. Od gastronomskih, umjetničkih, sportskih do kulturnih i glazbenih doživljaja; od live streaminga, videochatova, online tečajeva ili virtualnih tura, besplatna i pritom djeljiva iskustva, dostupna su u preko 90 zemalja u svijetu. Ipak, kako je Hrvatska jedna od prvih zemalja uključenih u program Priceless Cities koja je kreirala digitalna iskustva i ponudila ih globalno na platformi priceless.com, izdvojila bih neka naša besplatna iskustva u kojima možete uživati ovih blagdana u toplini svojeg doma s najbližima:

Ove se zime napokon odvažite razvući to tijesto za štrukle uz video tutorijal s Darling iz simpatičnog bistroa na zagrebačkim Ravnicama, Darling&Shegrts.

Zagrijte se uz video tutorijal za tople koktele s ginom koje su posebno za Mastercard kreirale genijalke koje stoje iza koncept dućana i web shopa kofer.

Okupite najmilije i pogledajte koncert i ekskluzivni intervju s našim poznatim bendom Jonathan na jednom od rijetkih koncerata koji je održan ovo ljeto na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila.

Uz čarobne kadrove virtualno otputujte u Zadar, Brtoniglu, na Šoltu ili otočić sveti Nikola nasuprot Poreča u neki od jedinstvenih hotela Stories grupacije i naučite pripremati tradicionalna autohtona jela kakva njihovi chefovi pripremaju svojim gostima.

Uz simpatične ilustracije umjetnice Mirne Sišul možete uživati zajedno s vašom djecom. Dovoljno je besplatno skinuti bojanku i uzeti kist, pastelu ili bojicu u ruke!

U predblagdansko vrijeme poseban je naglasak na darivanju – ali vi volite poklanjati tijekom cijele godine. Kako je nastala ideja platforme Priceless Cities i što ona predstavlja vašim korisnicima?

Globalna platforma Priceless Cities (priceless.com), dio koje je od 2017. godine i hrvatsko izdanje Priceless Croatia, nudi isključivo korisnicima Mastercard® kartica jedinstvena iskustva koja nisu dostupna u uobičajenoj turističkoj ponudi i koja su namijenjena istinskim ljubiteljima putovanja, zabave i gastronomije. Osnovni cilj platforme, od samih njezinih začetaka, bio je stvoriti nezaboravno iskustvo i dodatnu vrijednost našim korisnicima. Stoga ne čudi da smo početkom ove godine, u jeku pandemije koronavirusa kada su putovanja postala nemoguća, transformirali stranicu priceless.com iz iskustvene platforme prepune neponovljivih turističkih ponuda u jedinstvenu paletu neprocjenjivih virtualnih doživljaja dostupnih svima – iz udobnosti vlastitog doma. Unatoč fizičkoj distanci, kroz Priceless Cities digitalna iskustva, korisnici Mastercard kartica mogu se povezati i uživati s članovima svojih obitelji ili prijateljima od kojih su privremeno odvojeni, premošćujući na taj način granične i fizičke barijere. U ovom trenutku preko 40 destinacija kreira iskustva za platformu priceless.com, što je čini mjestom najneobičnijih doživljaja u kulinarstvu, sportu, umjetnosti, kulturi i glazbi iz svih krajeva svijeta.

Organizacija poslovnih i privatnih obaveza ovih nam je dana posebno važna. Kako je pandemija utjecala na rad unutar vaših ureda, jeste li se uspješno prilagodili radu od kuće?

Mastercardov ured u Hrvatskoj sa mnom čini svega još nekoliko kolega, ali smo zato dio velike globalne kompanije. Upravo zato se i prije lockdowna glavnina našeg posla obavljala online, na raznim Skype sastancima s članovima užih ili širih timova koji sjede u Rumunjskoj, Poljskoj, Belgiji pa čak i Americi. Nama se zaista nije bio problem digitalizirati i prebaciti u virtualni svijet jer smo mi već bili digitalizirani. Što se tiče rada od kuće, vjerujem da će se svaka obitelj koja ima djecu složiti da rad od kuće nosi sa sobom neke divne trenutke, ali i pokoji izazov. Nadam se da ćemo se mi jednog dana sjećati samo lijepih trenutaka provedenih zajedno, a ne recimo trčanja po kući i traženja zadnje slobodne prostorije, koja nije već okupirana od strane nekog člana moje obitelji, kako bi se javila na call koji kreće za 5 minuta. 😊

Čemu se posebno veselite u nadolazećoj radionici – stvaraju li vam veće probleme to-do liste, koncentracija ili nešto treće?

Apsolutno svemu! Žongliranje uloge poslovne žene i majke, supruge, prijateljice (…nastavi niz:), nikada nije bilo teže nego danas, tako da se veselim svim savjetima koji će mi pomoći da bilo koju od ovih uloga obavljam još bolje, s manje stresa, i na taj način učinim sebe i ljude oko sebe još sretnijima.