Grayling osnažio fokus na regiju kroz novu upravljačku strukturu

Nataša Trslić Štambak imenovana je direktoricom za Srednju i istočnu Europu, dok je Robert Škunca preuzeo poziciju direktora za Jugoistočnu Europu.

Grayling, komunikacijska agencija sa snažnom globalnom i regionalnom mrežom, objavila je promaknuća svog menadžment tima s ciljem jačanja poslovanja u regiji. Nataša Trslić Štambak promaknuta je na poziciju direktorice za Srednju i istočnu Europu, dok je Robert Škunca preuzeo poziciju direktora za Jugoistočnu Europu.

Unatoč izazovima uzrokovanim trenutnom situacijom u Ukrajini te dvogodišnjom pandemijom, Grayling je dokazao stabilnost poslovanja te je u 2021. ostvario dvoznamenkasti rast prihoda na cijelom kontinentu.  Upravo je Graylingovo poslovanje u Srednjoj i istočnoj Europi bilo jedan od ključnih faktora tog uspjeha. Imenovanje Nataše i Roberta na nove pozicije dodatno će osnažiti menadžment tim Graylinga, učvrstiti njegovu poziciju u široj i užoj regiji te pridonijeti daljem razvoju poslovanja.

Nataša Trslić Štambak, direktorica za Srednju i istočnu Europu će u svojoj novoj ulozi usko surađivati s Peterom Feckom, CEO-om za regiju Srednje i istočne Europu.  Glavni će joj fokus biti razvoj poslovanja, uspostavljanje multi-market klijenata te širenje Public Affairs usluga.  „Veselim se novim izazovima i suradnji s izuzetno talentiranim timovima diljem šire regije, koji su ključ našeg poslovnog uspjeha. Naša integrirana ponuda komunikacijskih usluga, uključujući strateško savjetovanjeublic Affairs i krizno komuniciranje ključ su daljnjeg rasta Graylinga u regiji. Izazovno razdoblje u kojem se trenutno nalazimo postavlja dodatne zahtjeve za uskom suradnjom između naših tržišta,  preusmjeravanjem aktivnosti te za brzim reagiranjem“, izjavila je Nataša.

Robert Škunca, direktor za regiju Jugoistočne Europe, rekao je: „Izuzetno mi je drago što imam priliku još uže surađivati s našim timovima u regiji Jugoistočne Europe. Unatoč globalnim izazovima, vjerujem da ćemo u 2022. godini nastaviti s prošlogodišnjim poslovnim zamahom. Naša uska međuregionalna suradnja i dalje će biti ključ svladavanja svih izazova i osnova za pružanje vrhunske usluge klijentima. S visoko profesionalnim pristupom i dugogodišnjim iskustvom imamo sve predispozicije za postizanje postavljenih poslovnih ciljeva u novim okolnostima.