I TO NIJE SVE! širi svoje digitalne i kreativne kapacitete

Lucija Kožul i Vito Kasumović, nova su lica i pojačanja digitalnog i kreativnog tima I TO NIJE SVE! kreativne agencije. Ovi mladi kreativci će sada svoja dosadašanja stečena agencijska iskustva nastaviti razvijati u sklopu rastućeg tima ITNS agencije.

Lucija Kožul prelazi u ITNS iz digitalne agencije Degordian. Preuzima funkciju Social Media Managera te će zajedno s Borisom Ličinom Borjom (Head of Digital) voditi projekte za potrebe klijenata čije projekte i komunikaciju agencija vodi na digitalnim platformama i online komunikacijskim kanalima. Osim priješnjeg agencijskog iskustva, Lucija je svoju karijeru započela u financijskom sektoru, dok je formalno obrazovanje stekla na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru Management.

Vito Kasumović pridružuje se ITNS kreativnom timu na poziciji Copywritera, dok je svoju profesionalnu karijeru započeo u marketinškoj grupaciji Dentsu Aegis Network Hrvatska, nakon čega se nastavlja baviti kreativnim pisanjem u agenciji Imago Ogilvy na poziciji Copywritera. Iako je vrlo mlad, iza sebe ima brojna postignuća marketinške industrije. Vito je radio naTele2 serijalu “Pokućni internet” koji je osvojio srebrni Effie za učinkovitost, te je bio finalist na prošlogodišnjem Mixx-u i Plaktivatu. Osim iskustva u kreativnom pisanju, Vito je formalno obrazovanje stekao na Pravnom fakultetu u Zagrebu, te je stručnjak za samoregulaciju i regulaciju u oglašavanju i tržišnom komuniciranju.

Usprkos ovim volatilnim vremenima koje nam je donijela 2020. godina, I TO NIJE SVE! kreativna agencija širi svoje poslovanje i kapacitete na više područja, a o novim licima smo razgovarali s Alenom Kekićem, kreativnim direktorom i CEO agencije: Mi ove godine slavimo 10 godina poslovanja, a kako nam je ova famozna 2020. onemogućila organizaciju tuluma desetljeća, odlučili smo se na širenje poslovanja. Ali, šalu na stranu. Mi smo se još tijekom prošle godine odlučili na širenje te mi je izuzetno drago da smo uspjeli okupiti i pomladiti agenciju ovakvim kreativcima koji će sigurno unijeti svježe ideje i perspektivu. Sa širenjem smo tek započeli te ćemo ove godine osnažiti i naš dizajnerski tim, ali o tome ipak malo kasnije. Veselim se izazovima koji nas čekaju, a našim mladim nadama želim puno uspjeha, smijeha i veselja prilikom zajedničkog rada, zaključio je Alen Kekić (CEO) I TO NIJE SVE! kreativne agencije.