Imago Ogilvy i Pan se ponovo druže

Osvježena suradnja počinje novom kampanjom.

Imago Ogilvy i Pan su godinama bili nerazdvojni partneri. Bilo je to vrijeme kada je Pan doživio svoj procvat i postao ozbiljan igrač na zahtjevnom pivskom tržištu. No, kako je svijet marketinga podložan stalnim mijenama, tako je i ta suradnja bila privremeno prekinuta kako bi i klijent i agencija istražili neke nove mogućnosti.

Ipak, prijateljstva koja nastaju uz pivo čvrsta su i ne mogu se tek tako zaboraviti. Komunikaciji Pana zatrebalo je osvježenje, pa su se obratili agenciji koja je s Panom oduvijek na ti.

Rezultat suradnje je nova kampanja koja je upravo krenula i koja slavi heroje svakodnevice koji uvijek  pronađu način za pozvati na Pan.

“Noseći komunikacijski kanal kampanje je jedinstveni pull-of čep kojim se Pan razlikuje od svih mainstream piva. Uz dodatak lente, čep je pretvoren u Pan Orden Počasti, odlikovanje koje zaslužuju oni koji ne odustaju od druženja unatoč svim preprekama, obvezama i dužnostima. Ordeni na bocama sada čekaju svoje heroje koji će pozvati na Pan.

Svima u  agenciji bio je veliki izazov ponovo raditi na Panu, brendu koji je Imago stvorio i koji je rastao zajedno s agencijom. Puno se piva u međuvremeno popilo, puno se stvari promijenilo, ali vjerujemo je Pan Orden Počasti dobar početak nastavka naše suradnje”, rekao nam je Darko Bosnar, kreativni direktor Imago Ogilvyja.

CREDITS:

Agencija

Damir Ciglar, CEO

Dean Vranić, COO

Darko Bosnar, Creative Director

Dina Dretvić, Strategic Planning Director

Ana Šutić Renić, Group Account Director

Ivana Besak, Account Executive

Goran Bader, Senior Copywriter

Josip Listeš, Copywriter

Marija Lončar, Art Director

Saša Perić, Senior Art Director

Marko Gereci, Designer

 

Produkcija

Centralna Jedinica

Ana Šepić Šolaja, Producer

Režiser

Miša Terzić

Klijent

Helle M. Petersen, CEO

Tatjana Munjas, Marketing Director

Maja Turčić, Core Beer Marketing Manager

Nikolina Blesić, Channel Marketing Manager

Vlatka Večerin, Core Beer Brand Manager

Vladimir Vujeva, Marketing Assistant