Imate još samo jedan dan za prijavu na Golden Drum!

Međunarodno natjecanje Golden Drum uskoro zatvara prijave; više nema vremena za oklijevanje.

Festival kreativnosti Golden Drum opet će se održati u Portorožu, slovenskom obalnom gradu, a ostalo je još vrlo malo vremena za prijave na istoimeno natjecanje – prijavite se do sutra! Na poveznici je dostupan priručnik natjecanja, a ako zatrebate pomoć, možete se javiti pozivom na broj + 386 838 493 24 ili na e-adresu [email protected].

Podsjećamo, natjecanje Golden Drum podijeljeno je u kategorije WHAT, koja nagrađuje najbolja komunikacijska rješenja, i WHY, koja nagrađuje svrhovitost. Nagrada Genius Loci bit će dodijeljena projektima rađenima u lokalnom duhu. Radove kategorije WHY ocjenjivat će žiri predvođen Álvarom Rodriguesom (Chief Executive Officer & Chief Creative Officer, Fullpack, Rio de Janeiro, Brazil), dok će Tiffany Rolfe (Executive Vice President and Chief Creative Officer, R/GA, USA) nadgledati rad žirija kategorije WHAT.

Budite dio priče koja potiče pozitivne promjene i posjetite Golden Drum u Portorožu 17. i 18. listopada 2019. Svi zaposlenici tvrtki članica HURA-e od 1. kolovoza 2019. ostvaruju poseban popust od 10 % pri kupnji festivalskih kotizacija u online sustavu. Nije potrebno unositi poseban promotivni kod; članice će biti prepoznate pomoću VAT broja. Informacije o festivalu pronađite na poveznici.