Ines Madunić i Ivan Klarić novo su pojačanje u PR agenciji Komunikacijski laboratorij

Uz dodatno pojačanje, iz agencije najavljuju i širenje usluga.

Dugogodišnji novinari Ines Madunić i Ivan Klarić novo su pojačanje u timu starijih komunikacijskih savjetnika agencije Komunikacijski laboratorij. Karijeru u odnosima s javnošću nastavljaju graditi u jednoj od najdugovječnijih PR agencija nakon više od desetljeća rada u novinarstvu.

Ines Madunić dugogodišnja je novinarka s iskustvom u digitalnim i tiskanim medijima. Od politike i gospodarstva, kulture, showbusinessa i lifestylea, prošla je kroz gotovo sve odjele u redakcijama 24sata, Expressa i portala 100posto.hr  u 10 godina karijere. Timu Komunikacijskog laboratorija pridružila se na poziciji PR Seniora, a prije toga bila je novinarka redakcije Gloria GLAM te ostaje vanjska suradnica portala glazba.hr. Kao posebne interese ističe pop kulturu i lifestyle, a ulazak u svijet odnosa s javnošću smatra prirodnim korakom osobnog i profesionalnog razvoja.

Kao pojačanje agenciji pridružio se i Ivan Klarić koji je karijeru započeo u Sportskim novostima i Jutarnjem listu, nakon čega nastavlja rad u medijima za regionalni poslovni portal Seebiz.eu. Kao novinar je radio i za produkcijsku kuću koja je za lokalne televizije proizvodila gospodarsku emisiju TočkaHR, pet godina bio je novinar, kolumnist i v.d. glavnog urednika portala PolitikaPlus, a u Komunikacijski laboratorij došao je iz poznate televizijske kuće RTL, gdje je pet godina proveo na poziciji urednika portala Vijesti.hr. Nakon 15 godina rada u online i tiskanim medijima, agenciji se pridružuje na poziciji PR Seniora.

Timu su se još pridružili i Lucija Markić kao Content Creator, dizajner Aleksandar Obrenović te Anamarija Filipović na poziciji PR Asisstant.

Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij komentirala je povećanje tima.

U novu smo godinu ušli s nekoliko novih klijenata stoga je prirodan korak bio i osnaživanje agencijskog tima. Uz širenje portfelja klijenata, prošlu smo godinu iskoristili za usavršavanje i zato mi je drago da mogu najaviti da ćemo uskoro predstaviti novu uslugu na tržištu. Upravo je iz tog razloga dolazak novih kolega za nas dodatni poticaj i pomak kojim ćemo uz postojeći tim seniora nastaviti održavati i povećavati kvalitetu usluga koju pružamo.