Iva Pavelić novo je pojačanje u Organizaciji

Organizacija ima novu organizatoricu.

Jedna od vodećih hrvatskih face-to-face kreativnih agencija, Organizacija, odnedavno je osnažila svoj vrijedni tim. Iva Pavelić preuzela je funkciju Client Service Managerice, nakon što je zadnjih godinu dana provela u Foreu, gdje je imala priliku operativno voditi globalnu in-house kreativnu agenciju. Njezino višegodišnje iskustvo u HURA-i, gdje je radila na svim većim projektima, jamstvo je pružanja vrhunske usluge svim postojećim, ali i budućim klijentima agencije.

Photo: Ivan Kralj

Tomica Hrupelj, vlasnik Organizacije i kreativni direktor Organizacije izjavio je:

“Zanimljivo je kako se stvari ponekad poslože same od sebe. Dugo već tražimo osobu koja bi se uklopila u složeni puzzle naših agencijskih potreba. I dok smo mi preko sedam mora i sedam gora tražili idealnu osobu, obavljali razgovore i provodili testove, Iva je cijelo vrijeme bila očiti izbor ispred nosa. Eto, i u našem slučaju se potvrdila česta životna situacija kada od šume ne vidiš drvo. Super nam je drago da smo ipak na vrijeme uočili našu brezu. Iva nam je super.”

Organizacija je osnovana je 2003. godine, a specijalizirana je za iskustveni marketing. Misija agencije je spajati brendove i potrošače kroz aktivnosti koje im omogućuju jedinstveno trajno iskustvo koje u konačnici rezultira stvaranjem kvalitetnog međusobnog odnosa koji nije moguće ostvariti jednosmjernim komuniciranjem vrijednosti brenda kroz tradicionalne medije poput televizije, radija i printa, a svojim face-to-face pristupom ruši barijere digitalnih komunikacija.