Jamshid Alamuti otvorit će forum #IZAZOV2019!

Ovogodišnji događaj otvorit će Jamshid Alamuti, CEO i suosnivač Pi School iz Italije, koji je ujedno i glavni govornik foruma IZAZOV 2019.

Jamshid Alamuti će govoriti o temi “Creativity driven Transformation”, odnosno o novom procesu kreativnosti i na koji način se on može koristiti u rješavanju stvarnih problema i u transformaciji poslovanja.

“Kreativnost se oduvijek koristila u procesu transformacije poslovanja, to nije ništa novo. Pitanja na koja će agencije i kompanije morati zajedno pronaći odgovore jesu to na koji način iskoristiti kreativnost kako bi ostvarili stvaran utjecaj i riješili probleme svojih brendova, proizvoda i usluga. Kreativnost će se u budućnosti sve više koristiti za rješavanje problema, a ne za prodaju robe”, rekao je Alamuti.

Glavna tema petog regijskog foruma komunikacijskih lidera će biti usmjerena na transparentno i odgovorno poslovanje, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. Poseban segment foruma bit će posvećen poticanju dijaloga između agencija i kompanija kroz različite tipove interaktivnih radionica, a bit će organiziran i teambuilding za sudionike. U okviru radionica, svoje studije slučaja predstavit će, između ostalih, i kompanije Lidl Srbija, Atlantic Grupa – Grand kafa, Knjaz Miloš, Banca Intesa, Eagle Hills i Vip Mobile.

Prijave za sudjelovanje na forumu komunikacijskih lidera – IZAZOV 2019 traju do 8. ožujka, a broj mjesta je ograničen. Nadalje, svi članovi HURA-e imaju pravo na popust od 10% pri kupnji kotizacija te više informacija o forumu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.