Jubilarni 10. SoMo Borac ove godine prvi put u Zagrebu

SoMo Borac postaje centralna platforma za digitalni marketing u regiji; 404 i Pristop zajedničkim snagama žele podržati daljnji razvoj digitalnog marketinga u regiji.

Jubilarna 10. dodjela najvažnije digitalne nagrade u regiji održat će se prvi put u Zagrebu 11. studenog. SoMo Borac okuplja najveće regionalne stručnjake iz područja digitalnog marketinga stvarajući zajednicu koja pridonosi razvoju i pozicioniranju struke u regiji. Najbolji stručnjaci iz regije biraju i nagrađuju digitalne projekte koji su obilježili godinu.  U proteklih 9 godina proglašeno je 99 pobjednika, a najbolje je ocjenjivalo gotovo 200 članova žirija, lidera digitalnog marketinga iz cijele regije.

Sav marketing danas je digitalni marketing. Iako zbog specifičnosti tržišta naša regija kaska, jasno je da je sav marketing digitaliziran. Ključno za naš daljnji razvoj je da pratimo trendove i znanja koja se razvijaju u ovom području. U regiji postoje veća znanja digitalnog marketinga nego se na prvu čini. Postoji niz kompanija i agencija koje rade globalne kampanje i imaju vrijedna iskustva. U studenom na jubilarnoj dodjeli  SoMo Borca u Zagrebu želimo okupiti digitalnu zajednicu na jednom mjestu i pokazati što se sve radi u ovoj regiji, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica nagrade SoMo Borac.

Ove godine uz 404 agenciju koja je suosnivač SoMo Borac nagrade, kao partner u projekt ulazi i slovenska agencija za komunikacijski menadžment Pristop. Iznimno sam sretan što Pristop ulazi kao partner u SoMo Borac nagradu. Tržište digitalnog marketinga prilično je zanemareno u cijeloj regiji i zato smo bez razmišljanja odlučili ući u partnerstvo s agencijom 404. I ovo nije priča Pristopa i 404, već je nama svima kao stručnjacima koji se bave digitalnim marketingom jako bitno da se sektor razvija u dobrom smjeru, a SoMo borac je projekt koji svakako postiže željene rezultate, dodao je Sašo Dimitrievski, član uprave agencije Pristop.

Nagrada SoMo Borac bira najbolje radove u 9 kategorija, a najbolje radove svake godine bira žiri sastavljen od  20 stručnjaka iz cijele regije. U prvih devet godina za nagradu je prijavljeno gotovo 1000 projekata, a samo u zadnje tri godine više od 100 agencija prijavilo je svoje radove za više od 200 različitih brendova, odnosno klijenata.

Novosti o SoMo Borcu mogu se pratiti i na Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, kao i prijavom na SoMo Borac newsletter.