Popust za članove HURA-e: Kako pobijediti na festivalu White Square

U razboblju krize značaj kreativnih rješenja itekako raste na snazi, a agencije moraju aktivno pokazivati svoje kreativne snage na izrazito kompetitivnom tržištu, a za članove HURA-e osigurano je 15 % popusta pri prijavi.

White Square, međunarodni festival oglašavanja, poziva predstavnike komunikacijske industrije iz različitih zemalja na evaluaciju njihovih prošlogodišnjih iskustava s kreativnim projektima kako bi se istaknuli na jednom od najvećih europskih kreativnih festivala.

Donosimo kratak vodič koji će vam olakšati process prijave. Prijave su otvorene do 31. svibnja.

  1. Registrirajte se. Ako ste to već učinili, potreban je log in.
  2. Pritisnite gumb Submit entry.
  3. Odaberite kategoriju natjecanja. Cjelovite opise i zahtjeve pojedinih natjecanja možete pronaći na stranici Contests. Ako imate poteškoća s odabirom odgovarajućeg natjecanja, kontaktirajte organizatore i priložite im informacije, videomaterijale ili fotografije slanjem e-poruke na [email protected], a oni će vam preporučiti odgovarajuća natjecanja.
  4. Ispunite prijavnicu. Materijali bi trebali biti na engleskom jeziku ili sadržavati prijevod na engleski jezik. U njima ne smije biti navedeno ime agencije. Omogućite opciju Display on the website kako bi se vasa prijava prikazala na stranici Entries. Omogućite opciju Draft kako biste mogli naknadno ažurirati prijavu.
  5. Pričekajte odobrenje prijave i izvršite uplatu. Iznose provjerite na stranici Fees. Za članove HURA-e osigurano je 15 % popusta pri prijavi.

A zatim se pripremite za slavlje nakon žiriranja međunarodnog žirija, koji čini čak šest skupina svjetskih stručnjaka. Pobjednici će biti istaknuti u vodećim strukovnim medijima više od 30 zemalja.

Za sva pitanja obratite se na [email protected] ili @whitesquare na Telegramu.