Konferencija Future Tense nagrađena na Conventa Best Eventu

U Ljubljani je konferencija u organizaciji Komunikacijskog laboratorija osvojila nagradu u kategoriji Crossover event.

Autorski projekt agencije Komunikacijski laboratorij, konferencija Future Tense, na nedavno održanom natjecanju Conventa Best Event u sklopu konferencije Conventa Crossover u Ljubljani osvojila je treću nagradu u kategoriji Best Crossover Event. To je druga međunarodna nagrada u samo tjedan dana za Future Tense, B2B konferenciju koja se fokusira na budućnost poslovanja te je u Zagrebu u lipnju ugostila šest renomiranih futurologa. Tek nekoliko dana ranije Future Tense nagrađen je na Baltic Best natjecanju u kategoriji Event godine.

U finalu Conventa Best Event natjecanja Komunikacijski laboratorij imao je 3 projekta, u 2 kategorije:

predstavljanje Disney+ platforme u kategoriji B2B eventa te Future Tense konferencija u organizaciji Komunikacijskog laboratorija i Jägermeister x Lokomotiva party za klijenta G3 Spirits, oba u Crossover kategoriji. Sve je projekte u Ljubljani predstavila Ana Škiljić Ravenšćak, Client Relations direktorica agencije.

Conventa Crossover konferencija je namijenjena event menadžerima, kreativcima, stručnjacima za marketing i svim ekspertima iz komunikacijske i kreativne marketinške industrije. Održava se u Ljubljani, a Conventa nagrade za najbolje evente iznimno su cijenjene u samoj industriji.  U sklopu programa predavanje na temu Leadership as an Innovation Engine imala je i Manuela Šola, direktorica agencije Komunikacijski laboratorij.

Uvijek je zadovoljstvo sresti kolegice i kolege iz industrije te razmijjeniti iskustva i znanja, a ove godine Conventa Crossover bila je stvarno inspirativna. Ponosni smo na nagradu koju je osvojio Future Tense i to nam je dodatna motivacija da iduće godine konferencija bude još bolja, rekla je Manuela Šola.

Na Future Tenseu 2022 svoja su predavanja imali cijenjeni futurolozi; Mike Walsh, Daniel Susskind, Daria Krivonos, Mike Bechtel, Anne Lise Kjaer i Ian Yeoman, a više od 500 sudionika u dva dana raspravljalo je o budućnosti leadershipa, rada i obrazovanja, održivosti, tehnologije, upravljanja i turizma.