Konferencija Future Tense osvojila nagradu na Baltic Bestu

Konferencija u organizaciji agencije Komunikacijski laboratorij osvojila je broncu u kategoriji Eventa godine

Konferencija Future Tense, autorski projekt Komunikacijskog laboratorija, osvojila je brončanu nagradu u kategoriji Eventa godine na Baltic Bestu, marketinškom natjecanju na kojem sudjeluju kampanje i agencije iz europskih zemalja koje imaju manje od 5 milijuna stanovnika.

U kategoriji Event godine Future Tense dobio je 7,80 bodova te tako završio na drugom mjestu, a kako je međunarodni žiri odlučio da neće dodijeliti zlato, konferencija u organizaciji PR agencije Komunikacijski laboratorij osvojila je broncu.

Međunarodni žiri činili su stručnjaci iz marketinga, PR-a i dizajna iz Litve, Estonije, Islanda, Namibije i Hrvatske.

Izgleda kao da je sve jako dobro organizirano i odrađeno, a vidim i da je publika imala interakciju s robotom. Čini mi se da je bilo jako zabavno, rekla je Gerður Huld Arinbjarnardóttir, osnivačica i CEO Blusha s Islanda.

Future Tense je B2B konferencija koja se u Zagrebu održala 8. i 9. lipnja 2022. godine, a s temom budućnosti poslovanja. Šest svjetski cijenjenih futurologa održalo je predavanja za više od 500 posjetitelja. Futurolozi koji su sudjelovali na konferenciji bili su Mike Bechtel, Daria Krivonos, Daniel Susskind, Mike Walsh, Anne Lise Kjaer i Ian Yeoman.

Ponosni smo na ovogodišnji Future Tense i jako nam je drago da je naš trud prepoznat i nagrađen. Velika je čast biti među sjajnim europskim projektima unutar Baltic Besta, rekla je Manuela Šola, direktorica Komunikacijskog laboratorija, jedne od vodećih PR agencija u Hrvatskoj.

Future Tense 2022 održan je uz pokroviteljstvo Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva turizma i sporta te gospodarstva i održivog razvoja te uz podršku Danskog Veleposlanstva i Finskog Veleposlanstva u Zagrebu.