Konzum i HURA razveselili su HURA-ine agencije članice zdravim paketima!

Danas su na adrese HURA-inih agencija članica stigli slasni paketi puni vitamina – uz brižni podsjetnik da je za kvalitetan rad potrebna i kvalitetna hrana!

Budući da većinu svoga dana provodimo u uredima i zaokupljeni poslom te često zaboravljamo na važnost kvalitetnih i zdravih međuobroka, Konzum i HURA odlučili su HURA-ine agencije članice razveseliti slasnom dostavom punom vitamina. Biti (i ostati) zdrav nikada nije bilo važnije, a put do zdravlja popločan je zdravim navikama.

Bliže nam se ljetni dani, pripremaju se brojni projekti, a vrijedan rad uvijek je lakši uz zdrave obroke. U HURA-i brinemo za svoje članove u mnogim aspektima, a ovim slatkim paketima koje je osigurao Konzum željeli smo svim djelatnicima naših agencija uljepšati, ali i zasladiti dan.

Voće i povrće nas pokreće – i to nije nikakva tajna. No lako je zaboraviti na sve, pa i na hranu, kada radimo na zanimljivim idejama i još boljim realizacijama projekata i kampanja. Zato je najbolja opcija uz sebe uvijek imati košaru svježega povrća i moždane vijuge nahraniti zdravim i svježim međuobrocima iz Konzumovog kvalitetnog i raznovrsnog izbora jer voće i povrće daju nam energiju, vitamine, radost i snagu da budemo najbolja verzija sebe.

Dobar tek i ugodan rad žele vam Konzum i HURA!