Kreativnost nas potiče na rast i razvoj – poruka je zagrebačkog događanja DK Home presented by A1

Organizatori Dana komunikacija iskazali su se spin-off festivalom na Tuškancu, koji nas je uz sjajno raspoloženje i trijumf najboljih u komunikacijskoj industriji uveo u ljeto!

DK Home presented by A1, koji se održao na zagrebačkoj Ljetnoj pozornici Tuškanac 14. i 15. lipnja u after-work terminu, uz potrebne mjere sigurnosti i distance, uspješno je otvorio ljetnu sezonu te omogućio dugo priželjkivano te prijeko potrebno druženje i razmjenjivanje dojmova, ali i nagradio najbolja marketinška, digitalna i kreativna ostvarenja te dao vjetar u leđa komunikacijskoj zajednici.

Ovaj spin-off rovinjskih Dana komunikacija smjestio se u zadivljujući zeleni ambijent u samom centru Zagreba, a sudionici su mogli tijekom dva dana uživati u uvidima niza domaćih stručnjaka na panel-diskusijama, s njima razmijeniti svoje stavove i poslovne uvide, a potom u prekrasnom amfiteatru Tuškanca pogledati najbolje radove domaće komunikacijske industrije te prigodno proslaviti pobjede nakon izazovne godine.

Tradition or Innovation panelZvonimir Seki (Franck), Ivan ŠarićNikolina Zečić (Zagrebačka banka), Natko Beck uz moderatora Vedrana Sorića

Organizatori zahvaljuju svim prijateljima ovoga netipičnoga festivala u netipičnim okolnostima koji su podržali napore i želju za okupljanjem komunikacijske zajednice, svima koji su bili dijelom organizacije te pomogli u realizaciji prekrasnog događanja, a posebice sudionicima koji su svojim interesom, dolaskom i sjajnim raspoloženjem obogatili program i stvorili sjajno raspoloženje.

Panel Kreativna Europa: moderatorica Danijela Trbović, Karlo Ressler (zastupnik u Europskom parlamentu) i Violeta Simeonova Staničić (voditeljica Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj)

A1 Hrvatska generalni je partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i partneri Franck, Zagrebačka banka, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, WAI Moment, Studio Moderna, Podravka, King, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Naked Grouse, Cerovski Print Boutique, Go2Digital, Presscut i drugi.

Sve informacije potražite na službenim stranicama www.danikomunikacija.com.