Kreće prošireni svijet Pharma Akademije – e-Pharma Akademija!

Nova sezona Pharma Akademije uz novi e-learning sustav edukacije u potpunosti je besplatna za sve, a predavanja počinju 19. studenoga.

Već dulji niz godina KPR surađuje s klijentima u farmaceutskoj industriji kojima nudi osmišljavanje i realizaciju evenata, tv reklama, brendinga i cjelovitih digitalnih kampanja, a zadnjih 6 godina uspješno su realizirali stručne skupove za magistre pod nazivom Pharma Akademija – stručna predavanja za magistre.

Ove godine proširuju priču. Imajući na umu pandemiju, a i veliki interes struke i javnosti, dižu cijelo iskustvo i event na višu razinu. Šire djelatnost na usavršavanje magistara farmacije kroz e-learning sustav i edukacije putem interneta pod nazivom e-Pharma Akademija.

Riječ je o online edukacijama koje su kreirane uz pomoć stručnjaka, a možete ih pogledati ili preuzeti u obliku video sadržaja, power point prezentacija ili .pdf datoteka. e-Pharma Akademija u potpunosti je besplatna online edukacija, a predavanja kreću ovoga četvrtka, 19. studenoga 2020.

Prva Pharma Akademija pokrenuta je 2015. godine kao projekt sustavnog educiranja i informiranja magistri farmacije o trendovima i novostima njihovog područja, a svake godine posjeti ju više od 1500 sudionika. Detaljnije odgovore i znatiželju možete nahraniti informacijama iz najčešćih pitanja, a na poveznici pronađite raspored predavanja.

Ovo je prvi put u povijesti da event možete pratiti u virtualnom obliku, gdje god bili. Lijepe informacije i korisnu edukaciju želi vam KPR.