Kroz HURA-u dostupna globalna usluga Pitch Watch, koja omogućava prijavu iskustva s natječajima

Međunarodna inicijativa Pitch Watch kroz HURA-u nudi zaštitu, a uključuje prijavu kako negativnih tako i pozitivnih iskustava s natječajima za odabir agencija i suradnju s klijentima općenito.

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA), vodeća strukovna udruga koja okuplja neke od najnagrađivanijih i najkvalitetnijih agencija (53) u Hrvatskoj, nedavno se priključila VoxCommu – novoj globalnoj inicijativi koja okuplja agencije i društva iz čak 36 zemalja. Članstvom u VoxCommu usluga Pitch Watch kroz HURA-u je postala dostupna svim akterima na lokalnom tržištu, a služi za zaštitu agencija i oglašivača u natječajnom procesu.

Nudimo globalnu zaštitu svojim članovima, a uređenje tržišta dižemo na novi nivo – sve uz priliku za rast poslovanja i investiciju u komunikaciju prema visokim međunarodnim standardima. Članovi HURA-e imaju snažan glas, a svojim klijentima nude vrhunsku vrijednost i savjetovanje koje struka već godinama prepoznaje, prokomentirala je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e, o značaju usluge Pitch Watch za članice HURA-e.

Pitch Watch omogućava siguran prostor za razgovor o dobrim i lošim praksama prilikom provođenja natječaja, a pokrenut je kako bi se pomoglo riješiti dugogodišnje zabrinutosti agencija iz cijelog svijeta, koje VoxComm sada globalno podržava.

Smjerenice za kvalitetnu provedbu natječaja koji oglašivačima omogućavaju da dobiju najbolja rješenja i vrhunsku uslugu već dugi niz godina preporučuju standarde i važne dobre prakse pri izboru agencije za suradnju. Besplatno su dostupne na stranicama HURA-e, a pronađite ih na poveznici.

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) broji 53 članice, neke od najboljih i najnagrađivanijih agencija u Hrvatskoj, a to su: 404, Abeceda, Advans Adria, Arbona, Ascanius media, BBDO Zagreb, Bruketa&Žinić&Grey, Convergent Media Group Croatia, Degordian, Dentsu Aegis Network, Drap, Euroart93, Fabula, Fakat, FCB Afirma, Futura DDB, Human, Iconis, Imago Ogilvy, I to nije sve, Izone, Kofein, Komunikacijski laboratorij, Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri, KPR, Libra, McCann Zagreb, MediaCom Central Europe Zagreb, Mediacor, Media Val, Millenium promocija, MMB Media Agentur, Nivas, Omega, OMD Media, Organizacija, Pepermint, Pragma komunikacije, Pro media group, Publicis, Rinzol, Real grupa, SeekandHit, Spotstudio, Status grupa, Studio Nexus, Studio Size, Studio Sonda, Šesnić&Turković, Tumpić / Prenc, TBWA Zagreb, Universal McCann i ZOO agencija.