Marketing Meet Up: Kako organizirati top evente?

Novo izdanje Marketing Meet Upa, Kako organizirati top evente?, ponovno poziva marketingaše da se okupe, ali ovog su puta u središtu top savjeti za organiziranje najboljih evenata. Ovog će se puta već poznati meet up održati 7. studenog 2023. u 19 sati u Wespa Spaces na Zavrtnici. Panelisti će raspraviti o svim gorućim pitanjima, a prilika za networking je opet zagarantirana.

Treba li za organizaciju evenata biti čarobnjak, treba li raditi u marketingu ili to može svatko? Koji su to tajni sastojci evenata o kojima se priča i koji ostavljaju wow efekt? Kada posustati, a kada ne odustati i od kuda zapravo krenuti? Ovo su samo neka od pitanja na koje će svoje odgovore ponuditi panelisti. Panel će moderirati Nikolina Frklić (mStart), a u diskusiji će sudjelovati Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Boris Kovaček (Weekend Media Festival), Bojana Božanić (Lider) i Damjan Rudež (Sunset Sports Media Festival).

Na agendi je panel diskusija, vrijeme za razgovor između publike i panelista, a nakon toga kreće party i networking. Više informacija o panelu, panelistima i prijavi možete pronaći na poveznici.