Marketing Meet Up: Kako smo gradili tržište digitalnog marketinga u Hrvatskoj?

Nakon kratke ljetne pauze, organizatori su odlučili pobijediti jesensku melankoliju novim Marketing Meet Upom s novom digitalnom temom. Pozivaju vas da im se priključite 4. listopada u 19 sati u WESPA Spaces na Zavrtnici na panelu naziva Kako smo gradili tržište digitalnog marketinga u Hrvatskoj?

Pioniri hrvatske digitalne scene otkrit će kako su gradili digitalni marketing dok je internet još bio u pelenama. Sudionici će se prisjetiti prvih koraka na društvenim mrežama i prvih značajnih online kampanja. Priliku za dijeljenje svojih perspektiva dobit će i predstavnici agencija i predstavnici klijenata. Panel će moderirati Mia Biberović (Netokracija), a o ovim će zanimljivim temama razgovarati Daniel Ackermann (Degordian & Luppa), Ivan Kovačević (Wine&more & Craft Technology) i Nikola Vrdoljak (404 Agency).

Okupljanje počinje već u 18:30, a izdvojeno je ivrijeme za pitanja publike i otvorenu diskusiju. Naravno, kao i na svakom Marketing Meet Upu, poslije svega dolazi vrijeme za networking i zabavu. Još ima slobodnih mjesta, a registrirati se možete na poveznici.