NAJBOLJE IZ HRVATSKE: Priče i pričice

Content kampanja ZOO agencije za Konzum.

Prije nešto više od dvije godine ZOO agencija je za Konzum osmislila komunikacijsku platformu Najbolje iz Hrvatske. Platforma je osmišljena s ciljem pružanja podrške domaćim proizvođačima koji svakodnevno stvaraju ukusne i kvalitetne domaće proizvode. Kampanja je u međuvremenu bila finalist Balcannesa, TV spot je odnio srebrnu Ideju X, Konzum je zabilježio sjajne rezultate, a domaći proizvođači mogli su i u ovim kriznim godinama uživati u odličnoj prodaji svojih proizvoda.

Zbog uspjeha platforme Konzum je nastavio ulagati u razne ekstenzije kampanje pa smo dobili sjajnu priliku razraditi kampanju i za digitalne kanale. Tako su nastale “Priče i pričice”, serija videa u kojoj saznajemo gdje, kako i od čega su načinjeni neki od najkvalitetnijih domaćih proizvoda. Zajedno s komičarem Ivanom Šarićem uputili smo se u obilazak odabranih OPG-ova širom Hrvatske i još jednom se uvjerili da je Hrvatska zaista jedno od najboljih mjesta za nastanak domaćih i zdravih proizvoda, rekli su nam iz ZOO agencije, koja potpisuje ovu content kampanju.

Dodaju da kampanja sigurno ne bi bila tako zabavna i šarmantna bez Ivana Šarića, koji je scenarije obogatio improviziranim dosjetkama na licu mjesta. Naravno, veliki doprinos dao je redatelj i producent Vanja Vaščarac, koji je predvodio tim filmskih zaljubljenika zaduženih za sliku i ton na ovom projektu.

Serijal digitalnih videa Najbolje iz Hrvatske – Priče i pričice pratite na Konzumovim digitalnim kanalima, a proizvode domaćih OPG-ovaca potražite na policama. U slast!

Kampanju pripremili:

Ivan Šarić – voditelj i stand up komičar

Dunja Huber, copywriterica

Marin Ostojić – kreativni direktor, ZOO agencija

Danijel Mahović – kreativni direktor, ZOO agencija

Mia Kroflin – rukovoditeljica brand marketinga, Konzum

Maja Šarić – rukovoditeljica digitalnog marketinga, Konzum

Vanja Vaščarac – producent, redatelj, Vertigo produkcija

Domagoj Kobelščak – animacija, Keyline