Najbolji radovi desetog SoMo Borca bit će nagrađeni jedinstvenim NFT-ovima

SoMo Borac donosi novu digitalnu dimenziju svojim nagradama, uz brojne dodatne pogodnosti za tvorce najboljih projekata jubilarnog desetog izdanja.

SoMo Borac powered by Httpool za svoje jubilarno deseto izdanje sprema jedinstvene nagrade koje će kući ponijeti kreatori najboljih radova. Naime, 16 najboljih projekata i 28 finalista će, uz već prepoznatljivi kipić, dobiti i jedinstveni NFT, koji će im omogućiti i otključavanje niza dodatnih pogodnosti.

Za deseto izdanje SoMo Borca odlučili smo napraviti dodatni iskorak te u partnerstvu s Revutom našem prepoznatljivom kipiću dajemo jednu digitalnu dimenziju i jedinstvenost na ovim prostorima. Vidimo veliki porast korištenja web3 tehnologija u marketingu na razini regije, što pokazuje da pratimo globalne trendove i implementiramo najbolje prakse. Jedva čekamo vidjeti zajednicu digitalnih stručnjaka na jednom mjestu na kojem ćemo razmijeniti iskustva i dojmove kako bi cijeli sektor pogurali prema naprijed, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

SoMo Borac postaje jedna od prvih nagrada u ovom dijelu Europe za koju će se izdati NFT koji potvrđuje njezinu autentičnost. Osim jedinstvene grafike, dobitnici i finalisti bit će nagrađeni benefitima koje iz virtualnog svijeta mogu lako pretvoriti u vrlo opipljive financijske pogodnosti za kupnju online pretplata na brojnim platformama koje često koriste.

Za jubilarno deseto izdanje prijavljen je velik broj kvalitetnih regionalnih projekata, a o tome tko će kući ponijeti SoMo nagrade odlučivat će renomirani stručnjaci iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Osim na na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada za radove iz područja digitala. Jubilarna 10. dodjela nagrada održat će se 11. studenog u Zagrebu, budite dio događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mjestu i osigurajte svoju ulaznicu.