Napredovanje u timu – u PR agenciji Komunikacijski laboratorij imenovana nova direktorica za odnose s klijentima

Ana Škiljić Ravenšćak preuzima funkciju Client Relations Director.

Nakon šest godina provedenih u jednoj od vodećih PR agencija Komunikacijski laboratorij, Ana Škiljić Ravenšćak od siječnja 2022. godine preuzima funkciju Client Relations Director.

Kroz dosadašnji rad u Komunikacijskom laboratoriju upoznala sam se sa svim procesima i specifičnostima agencijskog kolektiva. Rad u agenciji dao mi je uvid u izazove upravljanja odnosima s različitim dionicima, a novu poziciju shvaćam kao prirodni nastavak i priliku za razvoj. Raduje što ću svoje iskustvo moći iskoristi na novoj funkciji kako bi doprinijela daljnjem osnaživanju agencije na tržištu, unaprjeđenju kompetencija članova tima te zadovoljstvu radom i uslugom koje pružamo svojim klijentima, rekla je Škiljić Ravenšćak, koja je do prosinca prošle godine vodila klijente i timove kao PR Manager.

Diplomirana novinarka s višegodišnjim iskustvom rada u medijima 2016. godine započela je karijeru u odnosima s javnošću. Za svoj je rad nagrađena i stručnim nagradama. U Komunikacijskom laboratoriju zadužena je za vođenje komunikacije s klijentima i strateško savjetovanje, što će nastaviti raditi, istovremeno preuzimajući nova zaduženja unutar agencije koja se odnose na organizaciju poslovanja i unapređenje usluge.

Svojim iskustvom i radom na mnogobrojnim projektima unutar agencije Ana je pokazala znanja, kompetencije i predanost stoga je prirodan korak napredovanje na novu poziciju. Vjerujem da će jednako kvalitetnim pristupom radu obavljati i nova zaduženja. U agenciji njegujemo vrijednosti izvrsnosti, timskog rada i proaktivnost, a u 2022. nastavljamo kontinuirani razvoj. Vjerujem kako će i ovo napredovanje pridonijeti još jednom uzbudljivom razdoblju kojem se iznimno veselim, najavila je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije.

Komunikacijski laboratorij jedna je od vodećih PR agencija u Hrvatskoj koja nudi integriranu uslugu odnosa s javnošću, organizacije događaja i komunikacije na društvenim mrežama. Zapošljava 19 stručnjaka, a na respektabilnoj listi klijenata nalaze se globalne i lokalne kompanije koje su tržišni lideri u industrijama poput Nestlé Adriatics, Zvijezda, Infinum, Zalando, PlayStation, Glovo, McDonald’s, De’Longhi i brojne druge. Agencija je član brojnih strukovnih udruga kao i dobitnik brojnih domaćih te međunarodnih priznanja za svoj rad.