Natjecanje Golden Drum otvorilo je prijave, a ove godine obilježavaju veliku obljetnicu

U 2024. godini, međunarodni festival kreativnosti, Golden Drum, proslavit će 30. godišnjicu. Festival koji je više od tri desetljeća slavio i nagrađivao kreativnu izvrsnost u komunikacijama, oglašavanju i sličnim područjima otvara prijave za ovogodišnje natjecanje. Kreativna zajednica ponovno će se okupiti kako bi proslavila najbolje od najboljih, slušala i učila od najpopularnijih stručnjaka u industriji 9. i 10. listopada, u Grand Hotelu Bernardin u slovenskom Portorož.

Golden Drum otvara prijave za sve radove koji su objavljeni ili implementirani po prvi put između 22. kolovoza 2023. i 21. kolovoza 2024. godine. Agencije, oglašivači, klijenti, dizajnerske/produkcijske kuće, medijske tvrtke i drugi kreativci iz 42 države pozvani su da prijave svoje radove do 21. kolovoza 2024. u šest različitih kategorija One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Media Excellence Drum, Creative Business Excellence Drum i posebna nagrada All Juries Section. Nagrade će biti dodijeljene na svečanoj dodjeli nagrada natjecanja Golden Drum koja će se održati 10. listopada 2024. godine u Portorožu u Sloveniji.

Festival Golden Drum ove godine uvodi novost u natjecanje novom kategorijom B2B u skupini Creative Business Excellence, koja nudi nove prilike da pokažu svoj uspjeh u industriji koja se brzo mijenja. Kategorije u ovoj grupi obuhvaćaju niz inicijativa usmjerenih na B2B, poput rebrandinga B2B brenda i storytelling za B2B, a ostale novosti pronađite ovdje.

Golden Drum još je jednom produljio svoje partnerstvo s Little Black Bookom – svi radovi nagrađeni Grand Prixom na festivalu bit će automatski i besplatno prijavljeni na natjecanje The Immortal Awards. Tvrtka čiji rad osvoji nagradu dobit će besplatno članstvo u Little Black Booku, što omogućuje sudjelovanje na Immortal Awardsu, kao i mogućnost korištenja svih pogodnosti koje pruža Little Black Book.

Projekte na Golden Drum natjecanju ocjenjivat će 56 članova žirija, a svim prijaviteljima ponuđene su tri vrste kotizacija: Super Early Bird,  Early Bird, i Standard Entry. Za svakih kupljenih 10 kotizacija ostvarujete pravo na besplatnu kotizaciju s potpunim pristupom svim sadržajima.

Ovdje vam donosimo ključne datume za natjecanje:

  • rok za prijavu: 21. kolovoz 2024. do 23:59,
  • rok za Super Early Bird prijavu: 26 travnja 2024.,
  • objava finalista: 2. listopada 2024. u 8:00,
  • dodjela nagrada: 10. listopada 2024.,

a sve ostale informacije možete pronaći na službenim stranicama.