Novi vizualni identitet za velikih 10 godina Arbone

Nakon što je Arbonin rast i razvoj prepoznat na globalnoj razini, čemu svjedoči uvrštavanje na Deloitte ljestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki, povodom desete godišnjice poslovanja predstavljen je i novi vizualni identitet.

Ovih dana Arbona slavi svoje prvo desetljeće postojanja na tržištu. Od početne ideje i njene realizacije do današnje prepoznatljive i uspješne digitalne agencije specijalizirane za isporuku rezultata, a povodom navedene obljetnice Arbona je predstavila novi vizualni identitet.

Imajući na umu iznimno uspješnih prethodnih 10 godina odlučili smo zadržati ideju prethodnog vizualnog identiteta, ali ga osvježiti i učiniti lako prilagodljivim novi trendovima i potrebama tržišta. U proteklih 10 godina dogodio se niz zapaženih rezultata i uspješnih projekata koji se i dalje ostvaruju. Arbona je danas regionalna agencija uvrštena na Deloitte ljestvicu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki na području Europe, Srednjeg Istoka i Afrike. Veselimo se svim godinama koje su pred Arbonom i zahvaljujemo svim zaposlenicima i partnerima bez kojih ovaj jubilej ne bi bio ostvaren, izjavili su iz Arbone povodom predstavljanja novog vizualnog identiteta.

Inače, Arbona je specijalizirana digitalna agencija te “Google AdWords” certificirani partner s velikim iskustvom u planiranju i implementaciji internetskih kampanja. Google-ovi su partneri i jedna od malobrojnih tvrtki s “Google Analytics” certificiranim stručnjacima u Adriatic regiji te su među prvima u Hrvatskoj postali i Bing partneri certificirani za oglašavanje i na toj tražilici.