Obavili ste lavovski posao – zato ćete 24. 9. uživati u online reviji BalCannesa i proglašenju dobitnika!

Ako se pitate kako izgleda život nakon prijave na BalCannes – nastavite čitati jer ćete 24. 9. od 16 sati iz udobnosti vlastitih domova ili ureda, a ujedno iz prve ruke, saznati tko je bio najuspješniji u lovu na lavove!

Bez brige, vaše prijave nisu nestale u vakuumu BalCannes džungle! Žiri ih ovih dana marljivo pregledava, a rezultate njihova rada moći će pratiti baš svi – bit će dovoljno samo se 24. 9. u 16 sati uključiti u live prijenos revije i proglašenja dobitnika na Facebook stranici BalCannesa.

Foto: Davor Bruketa

U dvoranu stane nekoliko stotina ljudi, a uvijek se traži mjesto više. Ovogodišnja online proglašenja dobitnika BalCannesa svima će dati priliku da zbivanja prate iz prvih redova – u opuštenim kućnim izdanjima. I naravno, obavezno pripremite nešto za nazdravljanje – jer ako se vaš projekt nađe među najboljih 25, imat ćete priliku javiti se uživo i predstaviti ga cijeloj regiji!

Ako ste pratili online proglašenja dobitnika Effieja, IdejaX i MIXX-a, znate da su tijekom dva dana skupila više od 25 000 pogleda uz visoku interakciju publike, što dokazuje da je komunikacijska industrija i u kriznim razdobljima pokazatelj kvalitete, inovativnosti i kreativnosti koja mijenja društvo.

Zato rezervirajte termin u kalendaru 24. 9. u 16 sati, opskrbite se grickalicama i uz samo jedan klik s kolegama navijajte za najbolje projekte. I ne zaboravite pripremiti pobjedničke govore, uvijek treba biti spreman na lava…