Objavljeni su finalisti natjecanja Golden Drum, među njima i projekti domaćih agencija Bruketa&Žinić&Grey i Studio Tumpić/Prenc

Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum objavio je ovogodišnje finaliste, a pobjednici će biti proglašeni na dodjeli nagrada 10. listopada!

Iskusni žiri koji predvode cijenjeni profesionalci iz naše industrije koji dolaze iz raznih dijelova svijeta izabrao je finaliste natjecanja Golden Drum u pet kategorija: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum, Creative Media Excellence Drum i za posebnu skupinu All Juries Section.

Žiri natjecanja Young Drummers također je izabrao finaliste iz cijeloga svijeta, koji su svoja kreativna rješenja predavali u formatu postera.

Na popisu finalista svoja su mjesta pronašli i projekti domaćih agencija Bruketa&Žinić&Grey te Studio Tumpić/Prenc, a popis finalista u cijelosti dostupan je na poveznici.

Direktori natjecanja Miha Bevc i Špela Levičnik Oblak s nama su podijelili svoje dojmove:

Golden Drum još je jednom okupio nevjerojatnu skupinu međunarodnih profesionalaca s različitim profesionalnim iskustvom da ocjenjuju ovogodišnje prijave. S povećanjem broja prijava, članovi žirija imali su težak posao. Tijekom ocjenjivanja čuli smo temeljite rasprave koje su rezultirale izborom najboljeg rada u regiji. Članovi žirija otišli su nadahnuti, ne samo radom, već i međusobnim različitim pogledima na kreativna rješenja prijavljena u natjecanje.

Golden Drum ponovno je potvrdio svoju poziciju kao jedan od sedam regionalnih festivala u svijetu koji se nalaze na WARC ljestvici – sa svojom značajnom kreativnošću koja pokreće naše poslovanje i izvanrednom kvalitetom rada. Veliko hvala svim članovima našeg žirija i čestitke svima koji su ušli u uži izbor. Radujemo se što ćemo saznati koji će radovi i ideje iz kojih su nastali postati mjerilo kreativne izvrsnosti u nadolazećoj godini. Proslavimo najbolje radove u regiji na dodjeli nagrada Golden Drum 10. listopada. Vidimo se u Portorožu u Sloveniji!

Golden Drum proglasit će pobjednike na ceremoniji dodjele nagrada powered by Mastercard 10. listopada 2023. u 20 sati.