Otvoren natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost

velika_dki2015Udruga MRAK – Mreža za razvoj i kreativnost i ove će godine, osmu godinu zaredom, pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i predstavnicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života povodom hrvatskog Dana kreativnosti i inovativnosti dodijeliti renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju. Nagrada se dodjeljuje u devet kategorija, a prošlogodišnji ponosni dobitnik Nagrade bila je i HURA-ina Zelena ideja.

Cilj ove manifestacije je osvijestiti društvo o značaju kreativnosti kako bi se potakla češća upotreba i primjena kreativnosti u svakodnevnim, korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima. Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena je kao takva u svijetu, a u ovih sedam godina nagrađivani projekti, tvrtke i osobe zabilježili su veliki uspjeh u daljnjem radu kako u privatnom tako i javnom sektoru.

Nagrada za najbolje prijavljene projekte bit će uručena na svečanoj dodjeli Nagrada koja će se održati u petak, 22. svibnja ove godine, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Natječaj je otvoren od ponedjeljka, 23. ožujka 2015. godine, a svoje kreativne i inovativne projekte moguće je prijaviti do nedjelje, 26. travnja. Prijave se vrše putem online ili tiskane prijavnice koju možete preuzeti ovdje. Sve ostale informacije o natječaju za Nagradu za kreativnost i inovativnost pročitajte na službenoj stranici www.dki.mrak.com.hr, ili se obratite na e-mail [email protected], broj telefona 01/639-8287.