Otvorene prijave za Euro Effie 2015

EACA (European Association of Communications Agencies) je lansirala službeni poziv za prijave za prestižnu dodjelu nagrada Euro Effie 2015, the Gold Standard in Marketing Communications Effectiveness Awards.

236EACA (European Association of Communications Agencies) je lansirala službeni poziv za prijave za prestižnu dodjelu nagrada Euro Effie 2015,  the Gold Standard in Marketing Communications Effectiveness Awards.

Neovisno o tome jesu li članice EACA-e ili HURA-e, natjecanje je otvoreno za sve agencije i kampanje koje su se provodile na dva ili više europskih tržišta u 2014. godini. Kako bi konkurirale za natjecanje, kampanje moraju dokazati da je za njihovu uspješnost nesumnjivo odgovoran izbor te uporaba marketinških komunikacija.

Ovogodišnji stručni žiri predvodit će Guillaume Conteville, Head of Marketing Western Continental Europe Division u Mastercardu. Euro Effie je ove godine obogaćen dvjema novim kategorijama. David vs. Golijat će nagraditi kampanje koje su pokazale kako  mali brendovi mogu nadvladati „divove“, dok će kategorija Brand Experience prepoznati kampanje čiji doživljaj branda nadilazi tradicionalno oglašavanje. Nagradom Best Out-of-Home Media, koju sponzorira FEPE International, bit će nagrađena kampanja prepoznata prema istaknutoj i kreativnoj uporabi oglašavanja izvan domaćinstva.

Prijave za natjecanje su otvorene do srijede 15. travnja 2015., u 15 sati. Službena objava pobjednika održat će se na gala dodjeli nagrada u Bruxellesu, a popis svih pobjednika bit će dostupan i na službenoj stranici Euro Effies natjecanja www.euro-effie.com.