Ovo su stručnjaci koji dodjeljuju titulu Young Lionsa – a prijave traju do 30. travnja!

Uz predsjednika žirija Nikolu Žinića, osam stručnjaka komunikacijske industrije i jedan tajni član odabrat će najbolje projekte Young Lions natjecanja u pet kategorija –Design, Digital, Media, Print i PR – a prijaviti se možete do kraja radnog tjedna.

Natjecanje Young Lions uz partnerstvo s Iskonom još jednom pruža priliku mladim profesionalcima do 31 godinu da se, odvojeni od svojih kolega, bore za titulu najboljih u Hrvatskoj i predstave hrvatsku kreativnu industriju na svjetskom natjecanju Cannes Young Lions. Kako bi se osiguralo da se u svim natjecateljskim kategorijama prepoznaju najkvalitetnije prijave, žiri i ove godine čini niz stručnjaka iz raznolikih područja komunikacijske industrije.

Predsjednik je ovogodišnjeg žirija Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey), a uz njega žiri čine Dunja Bua Maričević (Pragma komunikacije), Anamarija Juraković (Advans Adria), Alen Kekić (I to nije sve), Mario Lovrić (Studio Nexus), Fran Mubrin (404), Iva Pregernik Jungić (Iskon), Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij), Boris Zatezalo (Degordian) te tajni član, tj. predstavnik klijenta – humanitarne organizacije – koji će se predstaviti natjecateljima prilikom samog početka natjecanja.

Upravo humanitarni karakter natjecanja – kreirana se kreativna rješenja bez naknada ustupaju neprofitnoj organizaciji – potiče dodatnu motivaciju za izvrsnost, a na pozitivnu lokalnu promjenu natjecanja ukazuje i činjenica da je riječ o domaćem klijentu, koji do trenutka samoga početka natjecanja ostaje u tajnosti, što samo dodatno pojačava uzbuđenje.

Prijave traju do kraja ovog tjedna, točnije do 30. travnja. Više informacija o natjecanju dostupno je na službenim stranicama, gdje možete pronaći i prijavnicu.